In ajutorul fermei voastre

Multi romani au renuntat la ambitia nationala de a fi medici sau avocati si au ales sa isi puna pe picioare o ferma de animale. Este o afacere care necesita o investitie destul de mare dar, in timp, eforturile depuse dau roade si satisfactii imense. Este un domeniu la care din ce ince mai multi tineri incep sa viseze si pentru ca veniturile sunt cu mult peste medie.

Pe langa aceste ferme, au inceput sa se dezvolte foarte mult si cabinetele veterinare, deoarece toti fermierii, indiferent daca sunt la inceput de drum sau nu, trebuie sa treaca cu animalele pe la cabinetul veterinar.

Un astfel de cabinet, pe langa aparatura buna si mobilier specific, trebuie sa aiba si consumabile veterinare de cea mai buna calitate. Un site care comercializeaza astfel de produse, la preturi foarte accesibile, este Esteto.Site-ul pune la dispozitie consumabile veterinare online. Aici veti gasi: pense speciale, teste pentru Parvoviroza, Giardia sau Distemper, clesti folositi in acest domeniu, seringi automate, ace intradermice, sonde canelate, gulere de protectie si crotalii.

crotalii-ovine-prima-auriculare-simpla-electronica-p-2-2ov-e-2-3ov-avizata-ansvsa-1-set

Aceste crotalii animale sunt obligatorii pentru detinatorii unor astfel de ferme. Legislatia romaneasca in acest domeniu specifica foarte clar faptul ca fiecare animal, indiferent ca este bovina, ovina sau caprina, trebuie sa fie indentificat intr-un mod unic. Astfel, se va tine o evidenta clara si specifica a animalelor dintr-o ferma. Aceste crotalii ajuta la accesarea unor informatii in care apar varsta animalulului, vaccinurile care s-au efectuat, ascendenta, starea de sanatate. Sunt ca un fel de carte de vizita pentru fiecare animal in parte. Acestea sunt disponibile in varianta simpla sau vizuala, cum se mai numeste, sau varianta electronica. Indiferent de varianta aleasa, acestea trebuie aplicate de catre un veterinar sau de o persoana autorizata, deoarece exista anumite proceduri ce trebuie respectate in conformitate cu legislatia in vigoare. Acesta este motivul pentru care crotaliile nu sunt dispozitive pe care doar veterinarii trebuie sa le aiba, ci si proprietarii de ferme.

Cum spuneam, exista doua feluri de crotalii. Cele simple vor ajuta la identificarea animalului respectiv prin citirea codului individual imprimat cu laser pe crotalie.

Spre deosebire de primele, crotaliile sunt parte dintr-un kit intreg. Acestea sunt obligatorii. Identificarea se face datorita unui transponder din interior. Acesta este citit cu ajutorul unui aparat special. Acesta se numeste cititor RFID. Practic, el trimite un semnal de interogare catre un tag prin intermediul unei antenei. La randul sau, tag-ul va raspunde cu informatiile pe care le are, acestea fiind unice. Tagurile RFID sunt de doua feluri: active sau pasive.

Tag-urile active permit citirea pe o raza de 100 de metri pe cand cele pasive pot fi citite pe o raza de maxim 25 de metri.

Este foarte important ca fermierii dar si veterinarii sa fie pregatiti pentru astfel de situatii. De aceea, Esteto va veni in ajutorul fermelor si cabinetelor veterinare cu absolut tot ce este nevoie. Puteti comanda oricand produsele direct de pe site. Comanda va ajunge in 2 sau maxim 3 zile. Transportul, pentru comenzi pana in 200 de lei, costa doar 15 lei. Daca faceti o comanda mai mare, de peste 200 de lei, veti beneficia de transport gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *