Despre videochat: adevarul

Vremea prejudecatilor si a restrictiilor a trecut! Multe lucruri erau cumplit de nedrepte si absurde: autoritatea excesiva a parintilor asupra copiilor urmata de dictatorialul:”Eu te-am facut, eu te omor, daca nu faci cum zic eu!”, obligatia fetelor de a-si pastra virginitatea pana in ziua nuntii si suprimarea metodelor contraceptive de pe piata, in vederea cresterii natalitatii.
Politicienii actuali au inteles mai bine ca oamenii au nevoie sa isi exercite dreptul de alegere in tot ceea ce fac. Despre videochat Money-Studio.ro putem spune ca este un raspuns la libertatea fetelor de a obtine cat mai multi bani prin intermediul inteligentei, imaginii lor, a ceea ce pot oferi.

cine_este_money
Videochatul raspunde insa in aceeasi masura nevoii barbatilor de consiliere feminina anonima. Cum vine asta? Sunt timizi, singuri, coplesiti de probleme si au nevoie sa dicute cu o femeie de departe, pe care sa nu o intalneasca niciodata (uneori intalnirea fizica poate fi o adevarata dezamagire) si in fata careia sa isi descarce sufletul.
Are cineva dreptul sa interzica videochatul in aceste conditii, mai ales ca si modelul videochat, dar si barbatul care plateste sa o vada si sa o asculte sunt majori si vaccinati (dupa cum se spune pentru a marca perioada de maturitate a unei persoane)???
Sa abordam problema din alt unghi! Este posibil ca anumite fete sa fie foarte sensibile si sa nu poata presta o alta munca. Am vazut multe persoane care nu suporta frigul sau soarele, sunt sensibile la anumite mirosuri (de lac, de vopsea, de diluant) si nu pot depune efort fizic. Videochatul este o alternativa ca si aceste fiinte fragile sa fie utile si independente financiar datorita muncii lor. Fiecare persoana trebuie sa se foloseasca de punctele sale tari sa supravietuiasca pana la urma, fiindca de aceea a fost inzestrata cu niste calitati. Ce poate face cel mai bine o femeie frumoasa care vindeca sufletele ranite ale barbatilor si stie sa sculte? Este nevoie de ascultatoare empatice intr-o lume in care comunicam din ce in ce ai putin cu partenerul de viata. Se si glumeste pe seama sexului facut de la distanta, digitalizat.
Nu avem voie sa criticam, nici sa judecam pe cei care aleg un anumit drum in viata!
Videochatul asigura salarii mari, iar angajatul are carte de munca si toate contributiile platite la zi. Ieri am vazut la doctorul de familie o femeie care abia a iesit din spital, dar a venit dupa trimitere. Abia statea pe scaun de slabita ce era.
In ciuda starii sale prin care a starnit mila tuturor, a trebuit sa mai treaca si prin stres fiindca in calitate de co-asigurata pe adeverinta de salariat a sotului, care schimba foarte des locurile de munca, abia a fost primita in cabinet.
Ce bine ar fi fost sa fi fost asigurata si sa nu mai depinda de cheful de munca al sotului! Era in starea aceea deplorabila fiindca vara descarca tone de fan, lucra in soarele puternic, carase toata viata greutati avand destinul tuturor femeilor de la tara care muncesc din greu…
Videochatul este alternativa decenta la efortul care te distruge, in plus aduce si venituri de cel putin 8 000 de dolari pe luna, plus posibilitatea achizitionarii unui apartement mobilat si a unei masini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *