După o absență de doi ani, ARCHOS revine la CES® 2019

Paris, 8 ianuarie 2019 – ARCHOS, pionierul francez din zona producției echipamentelor electronice de larg consum, își prezintă cele mai recente soluții de inteligență artificială și blockchain la CES® 2019, între 8 și 11 ianuarie 2019, în Las Vegas, SUA, la Tech West – Sands Expo.

Gamele ARCHOS Hello & Mate dispun de tehnologie AI, care afișează și gestionează în orice moment orice ține de locuință, prin simpla solicitare vocală. Iar LOGIC INSTRUMENT Gate Pro este primul panou de control cu AI pentru IoT (internet of things) în medii B2B (business to business).

În zona de blockchain, ARCHOS Safe-T Touch este primul portofel electronic fizic sigur cu ecran tactil, care are o interfață prietenoasă și intuitivă și oferă o platoformă cu servicii extinse pentru tranzacții, conversii și stocarea de criptomonede la cel mai înalt nivel de securitate (EAL7).

Echipa ARCHOS va fi disponibilă la CES® 2019 pentru interviuri și demonstrații live. Mostrele de review vor fi livrate la cerere începând de luni, 21 ianuarie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *