Idei de amenajare ingenioasă a grădinii

Cu puțin efort, dar cu un interes mare putem avea o grădină perfectă, frumos amenajată, cu o varietate de plante, arbuști și flori. Puțin efort nu înseamnă să lăsăm lucrurile la voia întâmplării, planul de amenajare al grădinii trebuie să se facă ținând cont de anumite elemente. Un prim element este acela de a stabili ce funcție va avea grădina în perimetrul casei, va fi un spațiu pentru relaxare sun un loc în care se cultivă legumele?
Dacă grădina se vreau un spațiu creat pentru intimitate atunci stilul de amenajare trebuie să fie unul pe măsură. Alegem o temă romantică, aspectul neîngrijit, fără reguli de așezare, o mutitudine de plante sărbatice și de flori, arbori și arbuști care să creeze intimitate sunt câteva dintre soluțiile de amenajare. În jurul grădinii plasăm arborii, iar în interior flori sau legume în funcție de dorințele fiecăruia.
Spațiul din fața casei este locul căruia trebuie să îi dedicăm cel mai mare interes în amenajare. Putem planta diferite specii de bambus, dar și flori iubitoare de soare amenajare armonios în funcție de mărime și de culoare. Este o adevărată plăcere ca la ieșirea de pe terasa din fața casei să poți călca pe iarbă, zona poate fi amenajată sub forma unui spațiu de joacă pentru copii, iar florile vor oferi o miresmă plăcută și un deliciu pentru ochi.

In final va recomand doua unelte foarte folositoare, motocultoare de vanzare si masina de tuns gazonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *