Brânzeturile în alimentația copilului

Dezvoltarea armonioasă a copilului depinde de modul în care este hrănit, a a mânca sănătos înseamnă a consuma o alimentație echilibrată bogată în vitamiele și nutrienții de care are nevoie corpul pentru a crește frumos.
Brânzeturile sunt unele dintre cele mai importante alimente care nu ar trebui să lipsească din alimentația celui mic, conținutul bogat în calciu, vitamine și minerale al acestora ajută corpul unul copil să se dezvolte armonios.

Prin conținutul bogat de calciu brânzeturile ajută la formarea și întărirea masei osoase pe tot parcursul creșterii. Un consum mediu de 20 de grame pe zi aduce organismului aportul de calciu necesar pentru formarea unor oase sănătoase.
Consumul regulat de brânzeturi ajură corpul pe toată perioada dezvoltării. Formarea unui obicei de consum de la vârste fragede va face ca la adolescență oasele copilului să fie puternice, sănătoase și bine dezvoltate.

Pentru o mai bună asimilare a calciului din brânzeturi și din lactate copilul poate primi un supliment format din vitamina D și fosfor.
Scheletul este structura de rezistență a organismului, dacă regimul alimentar îl susține pentru o dezvoltare sănătoasă atunci cu siguranță că și restul organelor vor avea de profitat din acest beneficiu.
Va recomand carucioare Brevi de la BebeABC si carucioare de copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *