Cadouri pentru prieteni

In fiecare an, atunci cand se apropie Sarbatorile de iarna, apare si dilema, ce cadouri cumparam, iar darurile lipsite de personalitate estompeaza farmecul aparte al Sarbatorilor de iarna.

Daca vrei sa optezi pentru un cadou traditional, precum ciorapii pentru semineu sau globulete personalizate si obiecte decorative, alege modele festive, cu o cromatica bogata, din materiale pufoase, care surprind sentimentele de caldura si confort, specific sezonului.

Ghideaza-­te dupa personalitatea fiecarui prieten, ii poti oferi cadoul in functie de activitatile lui, daca lucreza la birou ii poti darui o agenda personalizata. In loc sa petreci ore intregi in goana dupa cadouri prin magazine aglomerate inainte de Craciun poti alege magazinele online.

Uneori cel mai frumos cadou este o urare din suflet. Scrie­le prietenilor tai cat de importanti sunt pentru tine intr­o felicitare facuta de tine din carton Chiar daca e vorba doar de o carte sau un CD, nu uita ca prezentarea e important, asa ca ambaleaza frumos orice cadou si leaga­l cu o funda.

Va recomand cadouri corporate si cadouri personalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *