Comunica ieftin cu Appnor

In cazul in care va hotarati sa renuntati la liniile de telefonie clasica si doriti un altfel de servicii de telefonie, appnor.ro va pune la dispozitie serviciile de voce VoIP, care practic reprezinta, la aceasta ora, cea mai ieftina metoda de a comunica, prin intermediul Internetului.

Vi se ofera astfel calitatea liniei, convorbiri de inalta calitate in aproape orice colt de lume, puteti efectua pana la 1000 de apeluri simultan, aveti ocazia sa aflati cine va apeleaza, plus ca veti beneficia mereu de suport tehnic de specialitate. Protocolul standard de conectare este SIP, ceea ce va aduce practic toate avantajele conexe, pe langa cele ale pretului foarte redus, in comparatie cu alte tipuri de telefonie.

In plus, in functie de numarul de apeluri, puteti negocia preturile, astfel incat costurile lunare vor fi cu adevarat mici.

O alta optiune de care veti beneficia daca alegeti serviciile appnor.ro sunt cele de Hosted PBX, care ofera posibilitatea de preluare a mii de apeluri pe zi, la costuri aproape nesemnificative.

Este cea mai buna solutie pentru firmele mari sau pentru call-center-e, caci costurile sunt foarte reduse, as putea spune chiar nesemnificative.

Va recomand data center si colocare Bucuresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *