Cum alegi lenjeria intimă potrivită momentelor senzuale

O femeie poate apela la lenjeria intimă pentru a se pune în valoare în momentele senzuale. Dacă îți propui să alegi astfel de articole trebuie să ții cont de două elemnte, de culoare părului și de culoarea ochilor.

Un aspect important în momentul alegerii unei lenjerii intime este culoarea, varietatea de culori în care poate fi regăsită lenjeria intimă în rafturile magazinelor sau în paginile online ale acestora pun în dificultate femeile.

Culoarea cea mai potrivită a lenjeriei intime este cea care se potrivește culorii părului. Dacă ești blondă alege o culoare deschisă, tonurile pastelate sunt cea mai bună alegere. Acestea nu vor acopri culoare deschisă a părului, nu vor umbri fața și te vor face să arăți mult mai sexy. Dacă ești brunetă preferă mai degrabă culorile închise. Un păr roșcat va trebui accentual de culori puternice precum roșul sau verdele energizant. Recomand bady modelator glittio si body modelator.

Dacă vei ține cont de aceste aspecte lengeria intimă te va pune în valoare, te va face să te simți încrezătoare în atuutile corpului, un motiv bun de a atrage partenerul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *