Joburi in strainatate

Acu’ 2 luni am căutat o oferta joburi in Anglia pe BestJobs și am găsit un post liber pentru depanator PC. Un job care mi se potrivește și care-mi place. Găsisem pe site un job asemănător în Germania. Foarte multe joburi în Germania pe domeniul meu, însă nu cunosc limba. Trecuseră două zile și m-am decis să aplic pentru jobul din Anglia. Mi-am creat un C.V european și am aplicat. Peste câteva zile mă sună un număr foarte lung și răspund.
-“Salut!”
-“Salut!”
-“Te sunt din partea companiei de depanare PC, CV-ul tău a fost aprobat și dorim să purtăm o discuție serioasă ca să vedem ce facem, te angajăm sau nu!”

Am dat un interviu și am intrat. Câștig peste 1.500 lire pe lună, am un program foarte flexibil, iar cazarea mi-o oferă compania la care lucrez. La început mi s-a explicat problema cu contractele de muncă pentru români, însă am primit libertatea – locuri de munca se găsesc și în Anglia cu contract valabil pentru români.

M-am gândit să vă împărtășesc această experiență, poate veți învăța ceva din ea. Dacă dorești să muncești și ești dedicat, poți găsi un loc stabil de muncă care să te motiveze enorm de mult. Trebuie doar să vrei. Un prieten la nădejde pentru aceste probleme este BestJobs. Vi-l recomand cu încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *