Sute de jucarii

Finul meu a venit acum doua zile in vizita si i-a adus baietelului o jucarie my little pony pe care cel mic a vazut-o foarte interesanta iar acum nu mai reusesc sa il fac sa o mai lase din maini.
Se joaca toata ziua numai cu aceasta jucarie si ma enerveaza acest lucru fiindca i-am cumparat sute de jucarii. In acest moment toata casa este plina de piese de lego city si alte jucarii foarte atractive. Dintre toate el o alege doar pe cea primita de la finul meu. Trebuie sa recunosc ca nu prea imi place acea jucarie insa nu am ce sa ii fac. Poate il conving cumparandu-i alta jucarie mult mai atractiva si speciala.
M-am gandit ca cel mai bine ar fi sa ii iau un monster high pe care l-am vazut pe un site de jucarii pentru copii. Inca nu sunt sigur dar am pus ochii pe acea jucarie care mie imi place foarte mult. Sunt un tata foarte protector asa ca incerc sa fac doar lucruri bune pentru fiul meu. Nu doresc ca acesta sa ajunga un om de care societatea vrea sa scape, ci un om demn, cu capul pe umeri si plin de viata totodata.
O sa ma ocup personal pentru a-i oferi o lectie de viata pentru a vedea ce inseamna cu adevarat sa faci un lucru rau dar si unul bun. Bataia niciodata nu este buna, ci vorba buna. Nu recomand nimanui sa apeleze la bataie pentru a-si educa copilul. Lucrurile bune se fac cu vorbe dulci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *