Un bilet către o ţară necunoscută

Timpurile au evoluat, astăzi ne este mult mai uşor să ajungem dintr­-un oraş în altul, să traversăm o mare sau un ocean sau de ce nu chiar un continent întreg. Dacă stăm şi ne gândim la vremurile trecute când oamenii mergeau o zi întreagă şi parcurgeau abia câţiva kilometri ne­-ar lua durerile de cap. Ei bine, astăzi ne putem mândri cu atâtea modalităţi de transport atât de uşoare şi rapide încât putem spune că singurul lucru care le­-ar putea întrece ar fi un teleportor.

Site-­ul pe care îl analizăm astăzi este bileteavion.ro. Un site care pune la vânzare bilete avion Timisoara, dar şi oferte promoţionale şi pachete turistice. Un site interesant din punct de vedere al preţurilor, ca aspect şi ca poziţionare a informaţiilor, astfel reuşind să îndrume clientul foarte uşor. Din punctul meu de vedere, pentru bilete avion Lufthansa, culorile sunt bine alese, si par a crea un impact vizual plăcut. Site-ul este bine garnisit cu tot felul de informatii necesare oricarei calatorii cu avionul, are multe trimiteri pentru orice destinatie ar fi nevoie.

De asemenea sunt bine evidenţiate informaţiile cu privire la check-­in­-ul online, despre bagaje sau modalităţile de plată, pentru că practic acestea sunt informaţiile cele mai importante pentru client, bineînţeles după preţ. Un alt avantaj al site-­ului sunt preţurile pentru bilete avion Amsterdam destul de ok şi ofertele promoţionale, secțiune care este bine detaliata şi explicata, ceea ce este un plus atât pentru agenţie cât şi pentru client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *