Ce poti face prin Miami

La ce ne gandim cand auzim de Miami? Pai in primul rand la faimoasele plaje de aici. Miami Beach este un loc de o frumusete naturala incredibila, fiind adus pe culmile succesului si de o multime de hoteluri de lux, baruri, restaurante selecte, plaje deosebite si porturi. Este locul ideal unde oricine isi poate petrece vacanta de vara sau de iarna la temperaturi foarte ridicate. Miami este cel mai mare oras de pe coasta sudica a oceanului Atlantic din America. Aici puteti vedea cele mai frumoase zone verzi, insule pitoresti, cladiri impresionante si multe altele. Pe langa acestea veti ramane uimiti de strazile care sunt impecabil de curate. Practic, Miami este locul perfect pentru a petrece orice vacanta de neuitat. In Miami poti face o multime de lucruri interesante. Am pregatit special pentru voi si cateva atractii turistice pentru a va face o idee despre ce puteti vizita atunci cand mergeti aici.

Unul din cele mai frumoase obiective turistice pe care eu vi le propun este Muzeul si Gradinile Zizcaya. Este locul ideal unde veti putea evada de rutina zilnica, aglomeratia si zgomotul masinilor. Este un loc special, linistiti si pitoresc. Este o vila superba cu foarte multa verdeata, practic totul in jur este verde. Daca sunteti in cautare si de locuri romantice in Miamai atunci trebuie sa mergeti si in parcul South Pointe. Este locul ideal pentru a petrece cateva minute alaturi de persoana iubita. Aici sunteti inconjurati de o pajiste verde cu copaci, palmieri si trotuare pitoresti. Pe o parte se afla cladirile inalte din Miami, in timp ce pe cealalta parte se afla mirifica apa albastra a golfului Biscayne.

Daca vreti sa vedeti neaparat animale speciale si diferite fata de cele obisnuite trebuie neaparat sa ajungeti la Jungle Island. Acesta este un parc zoologic unde se gasesc reptile, pasari exotice si multe alte specii din intreaga lume. Un alt loc la fel de superb este Miami Seaquarim.  Este locul perfect pentru distractii in apa. Aici veti vedea spectacole unice in apa cu diverse specii marine. Parcul National Everglades este un loc imens in sudul Floridei in care se regasesc o multime de plante si animale din ecosistem. Acesta este un loc special unde veti gasi o flora si fauna unica asa ca puteti face un camping de vis sau o drumetie impreuna cu familia.

In Miami chiar sunt locuri de vizitat atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, iar distractia la orice ora din zi este garantata. Puteti gasi cel mai ieftin bilet de avion chiar la Aerolines pentru a economisi bani pentru vacanta. Aici gasiti cele mai bune oferte de zbor ca sa ajungeti cat mai repede si sigur pe superbele plaje din Miami.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *