Lyoness ajuta

Sunt foarte multe organizatii caritabile in toata lumea. Nu pot spune decat “jos palaria” pentru oamenii care isi dau foarte mult interesul pentru cei ce au nevoie de ajutor si chiar isi ocupa majoritatea timpului liber special pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi. Si eu am fost de cateva ori volunatar in astfel de activitati caritabile si am avut numai de castigat. Una din cele mai cunoscute organizatii caritabile din lume este Lyoness. Si in tara noastra Lyoness Romania a avut diverse activitati caritabile iar acum este partener cu mai multe magazine pe care le puteti vedea la Lyoness Romania pe site. Asadar puteti ajuta copiii defavorizati asa cum puteti cu o suma cat de mica, fiindca banii se strang si orice suma este bine-venita pentru a le asigura copiiilor, din tarile mai putin dezvoltate, un viitor mult mai bun.

Eu urmaresc destul de des activitatea celor de la Lyoness pe pagina de fani a Lyoness Romania acolo unde sunt puse destul de des multe postari cu ce se mai petrece in cadrul organizatiei si ce proiecte mai au loc si la noi in tara. Din ce am observat majoritatea proiectelor destinate Lyoness Child and Family Foundation au loc in tari precum Nigeria sau Filipine, acolo unde din pacate sunt milioane de copii defavorizati al caror zambet poate fi redat cu ajutorul voluntarilor de la Lyoness. Chiar si in prezent se construiesc scoli si voluntarii se implica foarte mult pentru a-i ajuta pe copii sa invete carte si sa primeasca o educatie cat mai buna.

La Lyoness TV poti vedea ce proiecte se deruleaza si clipuri video cu anumite momente din campaniile desfasurate de Lyoness. Eu m-as implica mai mult si in proiecte pentru mediu, sincer sa fiu. De ce? Fiindca mediul sufera foarte mult din cauza noastra. Il poluam din ce in ce mai mult iar Lyoness Greenfinity incearca sa traga un semnal de alarma cu privire la tot ce se intampla cu mediul nostru. E bine sa il protejam cat mai mult si sa nu mai taiem atat de mult din paduri, padurea fiind plamanul verde al planetei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *