Infrumusetare prin chirurgia plastica

In momentul de fata chirurgia plastica reprezinta unul din cele mai rentabile domenii de activitate atat la nivel mondial cat si in tara noastra. Desi la inceput in tara noastra chirurgia plastica era privita cu scepticism incet dar sigur perceptia asupra chirurgiei plastice s-a schimbat radical. Acest lucru se datoreaza in principal mediatizarii excesive a acestui domeniu de activitate precum si a persoanelor care au apelat la interventii chirurgicale plastice. Ca urmare a cresterii excesive a cererii din acest domeniu de activitate au aparut din ce in ce mai multe clinici de chirurgie plastica. Una din cele mai celebre clinici de chirurgie plastica din tara noastra este cea a doctorului Renert Gad.

Dar sa ne reintoarcem la oile noastre ca sa zic asa. Cum ziceam si mai sus chirurgia plastica a cunoscut o crestere extraordinara in ultima vreme in tara noastra, motiv pentru care din ce in ce mai multe persoane din toate categoriile sociale recurg la chirurgia plastica. Dupa cum bine puteti intui cei mai fideli clienti ai clinicilor de chirurgie plastica sunt femeile insa in ultima vreme clinicile de chirurgie plastica din tara noastra inregistreaza un numar din ce in ce mai mare de barbati care apeleaza la chirurgia plastica.

Cum inceputul de an vine cu cateva sarbatori importante cum ar fi Valentine’s Day, Dragobete, 1 si 8 martie femeile au un motiv in plus sa apeleze la infrumusetare prin intermediul chirurgiei plastice. In cele ce urmeaza o sa va prezint pe scurt cele mai des intalnite interventii de infrumusetare prin intermediul chirurgiei plastice, interventii cu un timp foarte scurt de vindecare.

  • Blefaroplastia presupune intinerirea zonei oculare. Aceasta interventie chirurgicala are ca efect o mai buna luminozitate a chipului pacientei.
  • Ridicarea sprancenelor este o interventie extrem de populara in randul femeilor. La aceasta interventie chirurgicala apeleaza in special femeile imbatranite care datorita varstei au sprancenele coborate.

Acestea sunt doar doua din cele mai comune interventii de chirurgie plastica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *