În seara asta mergem „La Conac”

Atunci când stabilim o ieşire în oraş ne gândim la locul în care ne vom petrece timpul, căci parcă nici un loc pe care noi îl ştiam nu este potrivit pentru ieşirea noastră. Iar dacă prietenii noştri vor să îşi aducă şi copii va fi şi mai dificil, pentru că trebuie să căutăm un loc liniştit unde ei să nu se plictisească.

Dacă eşti din Bucureşti şi vrei să ieşi în oraş cu prietenii tăi şi cu copii acestora, restaurantul „La Conac”, este cea mai bună variantă. Restaurantul este situat pe Bulevardul Pache Protopopescu, nr. 38.

Aici vei avea parte de cea mai bună mâncare, o servire impecabilă, muzică plăcută şi mai mult decât atât vei avea şi unde să îi laşi pe cei mici. „La Conac” a amenajat un loc în podul conacului un spaţiu special pentru cei mici, astfel în timp ce voi vă veţi înfrupta din mâncărurile inspirate din bucătăria romanescă, americană, italiană sau mexicană cel mic se va putea juca în voie – fiind supravegheat de o persoană specializată deci nu trebuie să vă faceţi griji siguranţa celor mici.

La restaurantul „La Conac” vei avea parte de o atmosferă interbelică, aceasta vă va face să reveniţi de fiecare dată. Asta şi varietatea de deserturi, completate de diferitele soiuri de vin. Să nu mai vorbim de cafeaua austriacă Julius Meinl care este nemaipomenită.

Dacă eşti în căutarea unui loc special unde să ieşiţi cu prietenii, La Conac este cea mai bună variantă. Veţi avea parte de cea mai bună servire, cea mai bună mâncare şi cele mai plăcute ritmuri muzicale. La Conac este soluţia ideală pentru o seară de neuitat, dar nu uita să îţi iei şi prietenii cu tine, ei vor completă perfect atmosfera.

La Conac este fără dar şi poate un restaurant pe cinste. Verifica si pagina de Facebook a restaurantului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *