Uite ce lucruri interesante fac cei de la Lyoness

Marketing-ul a evoluat enorm in ultimii 20 de ani. Deja vorbim de un sistem automatizat, in care totul se reglementeaza prin si cu ajutorul internetului. De-a lungul timpului, multi investitori si multe compani au incercat sa ofere o metoda imbunatatita prin care poti sa faci comert, iar in tranzactie, ambele parti sa fie avantajate intr-un fel. Era nevoie de o strategie destul de complexa, deoarece clientul vine cu un venit bugetar pe care il scade intr-o tranzactie, insa ii creste numarul de “bunuri”, iar patronul care are un venit bugetar scazut, il creste prin tranzactia respectiva, insa ii scade numarul de “bunuri”.

Totusi, ce ar insemna daca intr-o tranzactie, tu ca si client, pierzi un venit bugetar, insa o parte din tranzactie iti este recuperata printr-un sistem, deoarece ai achizitionat de la un partener Lyoness? Mai precis, sistemul se numeste CashBack. Daca achizitionezi produse (indiferent) dintr-un magazine, hypermarket sau orice alta inteprindere partener Lyoness, poti beneficia de un sistem de tranzactii modern. Arati cardul Lyoness, acesta este scanat, iar in functie de suma tranzactionata. Sistemul se numeste Lyoness CashBack, iar compania a ajuns celebra datorita acestei metode care a revolutionat piata si marketing-ul. Lyoness a creat si anumite proiecte care in aceste moment, sunt apreciate la nivel mondial, cum ar fi Lyoness Child and Family Fondation sau Lyoness Greenfinity.

De asemenea, avem Lyoness TV, un alt proiect interesant creat de companie. Daca doresti si tu sa intri in comunitatea Lyoness, intra pe pagina de fani a Lyoness Romania sau pe site-ul oficial si aplica pentru un card. Te invit sa intri pe site-ul oficial Lyoness ca sa afli mai multe informatii despre cum poti aplica pentru un card si cum se foloseste. Astept parerile voastre in sectiunea de comentarii. Ati folosit vreodata cardul Lyoness?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *