Festivalul intercultural Baro Foro, editia I

Festivalurile culturale si interculturale incep sa prinda din ce in ce mai bine in tara noastra. Indiferent care sunt motivele pentru care acest lucru se intampla, nu mai conteaza, deoarece rezultatul este unul mai mult decat multumitor.

Festivalul Baro Foro reprezinta pentru foarte multe persoane un pariu, in special pentru organizatorii acestui festival. Acestia isi doresc ca prin intermediul acestui festival sa demonstreze atat publicului prezent la acest festival cat si opiniei publice faptul ca prin intermediul muzicii barierele impuse de societatea in care traim pot fi darmate cu succes. In teorie scopul acestui festival suna foarte bine, nu-i asa? Sa speram ca acest scop se va materializa.

Desi acest festival se afla la prima editie, acesta isi propune sa impresioneze inca de la inceput. Pentru a reusi acest lucru, organizatorii festivalului intercultural Baro Foro vor avea ca invitati unii dintre cei mai mari artisti a-i momentului. Cu siguranta ca dintre toti artistii invitati, cel mai consacrat si mediatizat artist este Goran Bregovic. Desi nu mai are nevoie de nici o prezentatre, o sa scriu cateva randuri despre marele artist Goran Bregovic.

Cu o cariera de peste 45 ani, Goran Bregovic a cucerit prin intermediul talentului sau oameni de toate varstele aflati in toate colturile lumii. Ceea ce organizatorii festivalului isi doresc sa demonstreze a reusit deja Goran Bregovic prin intermediul muzicii sale. Din acest motiv Goran Bregovic va canta la Arenele Romane pe data de 29 august 2015, in cadrul festivalului Baro Foro.

Cei care isi doresc sa afle mai multe informatii despre acest festival pot accesa site-ul de mai sus.  Prin intermediul acestui site vei putea afla care sunt ceilalti artisti invitati s-a participe  la prima editie a festivalului Baro Foro. Tot prin intermediul acestui site vei afla si care sunt preturile biletelor pentru acest festival precum si modul in care poti intra in posesia biletelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *