Inrait al jocurilor

Un fan inrait, infocat, spuneti-mi cum vreti voi, dar asta am fost mereu. Al logicii si al detectivilor, bineinteles. Si daca tot se juca fratele meu zilele trecute pe o platforma online, l-am sabotat putin sa vad si eu ce se juca. El cu masinile, nici o treaba. Nici nu ma asteptam la altceva, sincer sa fiu. Poate ca eu gandesc altfel si daca ceilalti nu fac la fel cum fac eu avem o problema. Astfel, de curiozitate am vazut ca exista foarte multe categorii acolo.

Categorii de jocuri pentru masini, jocuri de matematica, ba chiar am vazut ca au si jocuri logica si jocuri detectivi. Si doar ce va spuneam la inceputul articolului ca mi-a placut logica si cam tot ce tine de detectivi. Chiar ma gandeam serios intr-un moment al vietii ca as putea foarte lejer sa ma inscriu la niste cursuri pentru detectivi, insa am renuntat repede la idee.

Untitled

 

Revenind la articol, ma mir ca gasesc asemenea jocuri si spun si eu sa dau play sa vad de curiozitate cum merg, ce trebuie sa faci. Si ma prind jocurile astea. Atat de rau ma prind incat nici nu stiu cand a trecut o ora si jumatate. Atat de rau ca uit complet sa mananc, sa beau apa sau sa mai verific telefonul, nu de alta, dar il las mereu pe vibratii si daca sunt concentrat la jocuri, atunci clar nu mai aud nimic.

Mi-a placut experienta cu noile jocuri descoperite. De aceea, nu credeam ca o sa spun asta, dar va indemn si pe voi, oameni frumosi, sa aruncati o privire pe site-ul Xjocuri si sa va alegeti jocul in functie de ce doriti voi. Nu va speriati ca sunt jocuri pentru toata lumea iar cum internetul asta este mare, vom avea loc toti fara nici o indoiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *