Lentilele de contact cosmetice

Ce sunt lentilele de contact cosmetice?
Lentilele de contact cosmetice sunt formate, in general, dintr-un inel de culoare neagra care inconjoar lentile la exterior, acesta are rolul de a largii irisul, si din partea colorata, care schimba culoarea ochiului si ii da un aspect adorabil. Lentilele de contact cosmetice sunt foarte populare in intreaga lume. Cantareti celebri precum Lady Gaga, obisnuiesc sa poarte astfel de lentile in videoclipurile si concerte lor.

In general, lentile de contact cosmetice nu au dioptrii, adica se folosesc fara prescriptie medicala, deoarece nu interfereaza cu vederea. In plus, lentilele de contact cosmetice sunt perfecte pentru ocazii speciale, cum ar fi petreceri de Halloween, petreceri tematice, baluri, etc.

De ce sa porti lentile de contact cosmetice?

• O modalitate simpla de a aduce ceva nou si un pic de nebunie ochilor tai.
• Vei arata mai misterios, rece si, de ce nu, magic.
• Se imbina perfect cu orice tip de tinuta, fiind foarte versatile.
• Nu sunt foarte scumpe, oricine permitandu-si o pereche.
Ce trebuie sa stii despre lentilele de contact cosmetice.
• Nu trebuie sa dormi cu ele la ochi.
• Daca esti purtator de ochelari de vedere, consulta un medic oftalmolog inainte sa cumperi o pereche de lentile de contact cosmetice.
• Atunci cand cauti lentile de contact cosmetice, trebuie sa verifici daca sunt acestea produse sub Directiva UE privind produsele cosmetice si sub control de calitate ISO.
• Inainte de purtare, ca orice alt tip de lentila de contact, lentilele trebuie sa fie sterilizate cu solutie speciala.
• Lentilele cosmetice nu sunt transmisibile.
De unde cumperi lentile de contact cosmetice?

Sub moto-ul „Da culoare vietii, cu ajutorul lentilelor de contact colorate”, magazinul online Lenscorner.ro iti pune la dispozitie o gama foarte larga de lentile de contact cosmetice. Aici gasesti lentile de contact in nuante de albastru, verde, gri, violet, UV, etc. la cele mai bune preturi de pe piata. Lentilele sunt fabricate in Marea Britanie, in conformitate cu Directiva UE privind produsele cosmetive.
Nu mai sta pe ganduri, vino in magazinul de lentile cosmetice Lenscorner.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *