Dintii nu mai sunt o problema

Oare cati ani au trecut de cand nu am mai trecut pragul unui cabinet stomatologic, ce este drept nici nu am avut vreun motiv. De cand atunci cand eram mica dorctorul m-a obligat sa port aparat dentar am decis sa nu mai merg la stomatologie decat daca este ceva urgent. Si uite asa anii au trecut, eu nu am avut probleme foarte grave si a sosit si ziua in care iubitul mea a facut pasul cel mare.

Nu stiu daca emotiile au fost de vina, dar a doua zi m-am trezit cu dureri insuportabile cauzate de doua masele. Nici nu voiam sa ma gandesc la extractii dentare eram mult prea speriata pentru asta si in plus nu puteam sta fara masele in ziua nuntii.
La rugamintile mamei soacre am decis sa fac o vizita la un cabinet din Bucuresti, bine mai mult am fost convinsa de durerile care nu treceau nici cu cele mai puternice medicamente. Norocul meu a fost ca in acea zi terminasera repede cu pacientii, pentru ca daca trebuia sa astept si 3 minute garantat fugeam. Imi era mult prea teama, eram speriata de tot ce se afla in jurul meu, iar gandul la ace nu ma ajuta deloc.

Doamne ce noroc am avut cu acel doctor care mi-a explicat pas cu pas ce face si ca daca ma va durea se va opri. Efectiv nu simteam mai nimic, dar speriata tot eram, urmaream cat mai atent fiecare miscare, fiecare instrument care imi intra in gura. Norocul meu ca doctoral a decis ca ambele masele pot fi salvate si ca nu este nevoie de extractii pentru ca altfel nu stiam ce ma faceam.
Acum zambesc iar, teama mea de stomatologi s-a risipit si urmeaza ca dupa nunta sa mai fac o vizita acestui cabinet pentru alte verificari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *