Sunt perioade in viata in care cel mic necesita o atentie deosebita

Sunt perioade in viata in care cel mic necesita o atentie deosebita mai ales atunci cand ne referim la igiena orala si la tot efortul pe care un parinte trebuie sa-l faca pentru sanatatea orala a copilului sau, respectiv pentru o dantura perfecta. Majoritatea parintilor pe care i-am cunoscut mi-au spus ca nici macar nu vor sa auda de idei precum extractii dentare in timp ce altii admiteau cu greu ca se gandesc in cel mai rau caz sa le puna copiilor un aparat dentar. Cea mai mare problema pe care eu personal am depistat-o se focuseaza pe lipsa de incredere pe care majoritatea adultilor o au in cadrele medicale specializate in igiena orala. Si asta e de cele mai multe ori o problema care ajuge sa fie depasita destul de greu. La recomandarea mea cativa parinti au apelat la clinica Dental Praxis pe care si eu la randu-mi am gasit-o in timpul unor cautari oarecum disperate de a gasi cei mai buni medici dentisti.

Mountain View

M-am bucurat ca am putut recomanda si in acelasi timp face un bine, parintilor si in acelasi timp prietenilor mei deoarece majoritatea au fost foarte multumiti de serviciile de care au beneficiat copiii lor in cadrul cabinetului stomatologic. Astfel majoritatea au regasit o gama de servicii completa perfecta pentru fiecare nevoie, asta desigur pe langa consultari amanuntite si depistarea unor probleme de natura orala netratate pana la acel moment. Majoritatea celor cu care am vorbit ulterior mi-au spus ca s-au bucurat sa gaseasca servicii precum implantologie, restaurari dentare si anestezii ori diverse servicii de estetica faciala.

Cu totii stim ca anumite perioade din viata sunt ceva mai grele pentru copilul tau si implicit pentru tine. Insa atunci cand problema e de natura dentara apeleaza cu incredere la specialistii clinicii Dental Praxis care promit sa se dedice pentru rezolvarea problemelor dentare. Pe Facebook si pe site-ul clinicii vei gasi toate informatiile de care ai nevoie in ceea ce priveste programul, serviciile de care poti beneficia cat si datele de contact. Pe langa acestea vei gasi si o multime de sfaturi utile pentru sanatatea dintilor tai! Apeleaza cu incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *