Huawei P9 câștigă premiul “European Consumer Smartphone” la ediția de anul acesta a EISA Awards

Shenzhen, China 16 August 2016 – Huawei Consumer Business Group (BG) este

onorată să anunțe că Huawei P9 a primit titlul de “Smartphone-ul anului în Europa” din partea prestigioasei Asociații Europene de Imagine și Sunet (EISA).

Continuându-și angajamentul de a inova, Huawei este recunoscută pentru al patrulea an consecutiv la această categorie.

Conceput pentru a reinventa fotografiile realizate cu telefonul, Huawei P9 este primul smartphone co-proiectat împreună cu iconicul brand Leica Camera AG. Sistemul dual-camera, pe care P9 îl integrează, duce fotografia la un alt nivel, permițându-le utilizatorilor să surprindă culori vii și expresive, dar și imagini alb-negru de o claritate nemaiîntâlnită.

Cu privire la acordarea distincției “European Consumer Smartphone 2016 – 17” pentru Huawei P9, juriul EISA a declarat, “Câteodată, înțelegerea lucrurilor importante este esențială și exact asta face Huawei P9. Cu un ecran IPS-NEO LCD de 5,2 inci, cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core HiSilicon Kirin 955 și versiunea Android OS 6.0 cu Emotion UI 4.1, P9 este un smartphone atrăgător și performant. Dar asta nu e tot: Huawei face istorie fiind primul producător care integrează expertiza Leica în fotografie în dispozitivele sale mobile. Sistemul dual camera captează mai multă lumină și oferă mai multă claritate atât în ceea ce privește fotografiile, cât și clipurile video. În timp ce bateria de 3000 mAh are îndeajuns de multă putere pentru a ține pasul cu programul încărcat al utilizatorilor, finisajele premium combinate cu corpul unibody și sticlă 2,5D transformă telefonul într-unul practic și elegant în egală măsură.

image jpg 3301-296

Glory Zhang, Chief Marketing Officer în cadrul Huawei Consumer BG a comentat, “Suntem onorați să primim acest premiu din partea EISA pentru al patrulea an consecutiv. Aspectul deosebit al smartphone-ului Huawei P9, lăudat de juriul EISA, este rezultatul unor cercetări complexe și atenției la detalii din partea unor designeri de produs renumiți la nivel mondial, iar eforturile lor neobosite au culminat cu un design uimitor la nivel vizual.”

Livrările globale ale modelelor Huawei P9 și P9 Plus au depășit 4,5 milioane de unități în iulie, cu vânzări notabile înregistrate în multe țări europene, precum Franța, Finlanda și Marea Britanie.

Despre Huawei Consumer Business Group

În 2014, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă și servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, cu o rețea globală dezvoltată și parteneri din întreaga lume, Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi soluții inovatoare, punând la dispoziție experiențe extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei își respectă astfel angajamentul și îndeplinește visele oamenilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, puteți accesa link-ul: http://consumer.huawei.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *