Asigurările online de la Gothaer, o alegere optimă la îndemâna tuturor

Asigurări pe care să le încheiem rapid și simplu, de preferat online? Da! Gothaer Asigurări Reasigurări pune la dispoziția clienților săi platforma online.gothaer.ro care permite achiziționarea polițelor de asigurări doar la un click distanță, oricând, din confortul casei, de la serviciu sau de oriunde există acces la internet.
Asigurările online de la Gothaer, o alegere optimă la îndemâna tuturor
Pe această platformă, clienții Gothaer își pot administra polițele de asigurare și gestiona eficient ratele polițelor active, având practic, la îndemână, 24/7, întreaga arhivă a polițelor lor de asigurare încheiate online.

Care sunt avantajele clienților care aleg să folosească platforma online.gothaer.ro?

Alegerea și emiterea unei asigurări pe platforma Gothaer este ușoară și intuitivă. După crearea contului pe platforma online.gothaer.ro (care durează 5 secunde, prin introducerea e-mailului și a parolei), clienții primesc un e-mail de confirmare a contului nou creat, după care se pot loga în platforma online ori de câte ori doresc. Prin intermediul contului lor, clienții pot emite singuri polițele de asigurare de la Gothaer. Plățile sunt securizate și se pot efectua cu cardul bancar, având totodată la îndemână și opțiunea plății în rate a polițelor de asigurare.

Platforma online.gothaer.ro pune la dispoziția utilizatorilor săi multiple funcționalități. Prin intermediul ei, aceștia pot:

• obține cotații și calcule de preț pentru asigurările dorite,
• plăti online și emite (în max. 10 minute) asigurarea de care au nevoie,
• verifica valabilitatea asigurării lor (încheiate online, direct sau prin intermediari),
• consulta contul personal prin interogarea numărului de rate și data scadentă a polițelor rămase,
• vizualiza sau tipări polițele valabile la Gothaer sau chiar și pe cele care au expirat, având astfel la îndemână o arhivă proprie a polițelor de asigurare încheiate la Gothaer, din momentul creării contului personal pe platforma online.

Mai mult, au la îndemână oricând Termenii și Condițiile de Asigurare aferente polițelor lor încheiate la Gothaer.

“Încă din momentul lansării acestei platforme ne-am propus să oferim clienților noștri o experiență online utilă și memorabilă, accesibilitate rapidă și simplă în vederea gestionării propriilor polițe de asigurare – oricând, de oriunde și în siguranță. De aceea, constant căutăm să o îmbunătățim și să introducem noi produse de asigurare, dar și funcționalități necesare utilizatorilor noștri. Astfel, și prin acest serviciu ne dorim să fim și mai aproape de ei”, declară Arthur Rosenfeld, IT Manager Gothaer Asigurări Reasigurări.

Pentru o verificare rapidă, chiar și fără un cont online, clienții, dar și beneficiarii polițelor Gothaer pot verifica valabilitatea acestora și condițiile de asigurare prin intermediul secțiunii Polița Ta de pe www.gothaer.ro. În acest caz, clientul sau beneficiarul menționat în polița de la Gothaer trebuie să aibă la îndemână numărul poliței respective, precum și CNP-ul alocat acesteia, să le introducă în câmpurile dedicate și va avea acces imediat la informații legate de validitatea și Termenii și Condițiile de Asigurare (pe care, bineînțeles, le poate și salva/ tipări oricând își dorește).

Tot pe www.gothaer.ro clienții au la dispoziție și un Chat Online, cu asistență imediată din partea unui specialist Gothaer sau cu răspuns în cel mai scurt timp, atunci când mesajele sunt transmise în afara orelor de program (programul de lucru este de luni până vineri, între 9:00 – 17:30, cu excepția sărbătorilor legale).

Persoană de contact:

Oana Radu

PR Director

comunicare@gothaer.ro

0755.015.510

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *