4 beneficii ale unui DVR standalone

Esti in cautarea modalitatii perfecte de a asigura securitatea casei tale sau a mediului in care iti desfasori activitatea profesionala? Pe piata exista numeroase tehnici de supraveghere, fiecare cu beneficiile sale, insa cel mai important aspect este sa alegi un aparat care sa se plieze pe nevoile tale particulare.
Una dintre cele mai in voga modalitati de supraveghere in acest moment este dvr-ul standalone. Asa cum este sugerat si de numele sau, DVR-ul standalone este un inregistrator digital de sine statator, care are toate componentele necesare intr-o singura cutie, neavand nevoie de un calculator pentru a functiona.
Iata cateva aspecte care ar trebui sa te convinga sa cumperi un dvr standalone:

1.Functionalitate
Cel mai mare avantaj al acestui dispozitiv este usurinta in utilizare. Asa cum am mentionat si anterior, DVR-ul standalone nu are nevoie de un calculator sau alt dispozitiv pentru a functiona, si astfel este foarte usor de instalat, functionand pe principiul plug and play.

2.Personalizare
In functie de necesitatile tale, poti alege intre un dvr standalone cu 4, 8, 16 sau 32 de canale. Cu cat un DVR are mai multe canale, cu atat mai multe camere se pot conecta la acesta si cu atat mai multe spatii pot fi supravegheate.

3.Stabilitate si independenta
Daca in cazul unui PC, exista riscul ca acesta sa se blocheze, la DVR nu exista acest risc, fiind foarte stabil. Acest lucru este foarte important, intrucat te vei putea bucura de toate imaginile, fara niciun fel de problema. Mai mult, avand propriul sistem de operare, aceste dispozitive sunt mai putin expuse riscului de a fi virusate sau de a deveni tinta unor hackeri. Independenta lor de calculator le face mai stabile, pentru ca riscurile ca ceva sa mearga prost scad la minim.

4.Eficienta
Cea mai importanta calitate a unui DVR standalone este eficienta in supraveghere. Fiind un sistem dedicat, nu exista niciun alt program care sa-i consume resursele. Special conceput pentru o supraveghere eficienta, DVR-ul foloseste cele mai eficienta si inovative tehnologii.

Daca esti in cautarea unei modalitati prin care sa iti supraveghezi casa sau biroul, afla ca cea mai inovativa metoda de pe piata este dispozitivul DVR standalone. Acest aparat este solutia perfecta daca nu doresti sa investesti multi bani, dar in acelasi timp sa ai parte de o supraveghere stabila si de incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *