GPS trackingul – ajutorul de nadejdie pentru masina ta

Cu totii am auzit de GPS, iar cativa sigur au auzit si de GPS tracking adica supravegherea si urmarirea prin GPS a masinii dumneavoastra. Nu-i asa ca suna interesant?

Cum ar fi daca ai avea idee intotdeuna unde este masina ta si cat carburant a cosumat? Iata o campanie care ofera acest serviciu Nexus, o aplicatie desvolata de o comapanie foarte mare axata pe acest segment de solutii.
Nexus Electronics are o vechime de aproape zece ani in domeniu, ei ofera solutii de GPS tracking auto dar si monitorizare pentru telefoanele mobile, asadar cu aceste solutii urmaritul masinii dumneavoastra va fi din ce in ce mai usor.
Nexus GPS Tracking este totodata si aplicatia care te scapa probleme in cazul furtului. Hotul care va fura o masina care are instalat un sistem de localizare GPS va regreta amarnic. Ii vei da de urma foarte simplu si mai ales rapid. Ba chiar se poate bloca motorul masinii in cazurile de acest gen.
Aceasta aplicatie te ajuta si la reducerea consumului de combustibil si in plus primesti pe mailalerte tip memento pentru vinieta, RCA, ITP. Asta inseamna mai putin stres si mai putini bani cheltuiti pe amenzi.
Este o aplicatie foarte utila pentru masina ta pe care ti-o recomand cu placere si care implica un effort minim de istalare deoarece primesti toate informatiile necesare atunci cand o comanzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *