AMS Rent a Car si avantajele inchirierii auto

Daca esti sofer, dar inca nu esti posesorul propriei masini, atunci varianta de inchirieri auto () este cea mai simpla si la indemana solutie pentru tine. Pe langa faptul ca iti asigura un mijloc de transport imediat, acest lucru vine la pachet si cu alte avantaje.
Eu recomand AMS Rent a Car – cei mai buni in domeniul de inchirieri masini.

Daca nu sunteti familiarizati deloc cu aceasta companie, atunci trebuie sa ii acordati un minut de atentie, ca sa ii aflati avantajele. In primul rand, firma este o firma romaneasca de inchirieri auto si activeaza pe piata noastra de 4 ani. AMS inchiriaza autovehicule in Bucuresti, Otopeni sau Cluj dar si oriunde la nivel national, dar asta doar daca perioada este mai mare de 10 zile.
Prin ce se caracterizeaza serviciile lor?
– Promptitudine;
– Profesionalism;
– Siguranta;
– Dezvoltare continua s.a.m.d.
Serviciile AMS Rent a Car constau in inchirierea de autovehicule pe perioade lungi, medii sau scurte. Nu trebuie sa iti faci griji ca masina te va lasa la greu, pentru ca inainte ca aceasta sa iti fie livrata la adresa comunicata, AMS ii face toate reviziile si verificarile de care are nevoie (ITP, asigurare, rovinieta etc.). Depinde doar de alegerea personala.
Sunt serviciile AMS Rent a Car profesionale?
Raspunsul la aceasta intrebare vine de la clientii multumiti de serviciile lor, care recomanda mai departe aceasta companie rudelor si prietenilor.

Tot pe baza recomandarilor prietenilor am apelat si eu la serviciile lor. Personal, am vrut sa inchiriez o masina pe termen scurt, pentru a putea participa la nunta unui amic, care se afla in alt oras. Da, poti inchiria o masina si pe termen scurt, pentru impresie artistica.
Pana la urma, daca pui in balanta toate posibilitatile, ajungi la concluzia ca este mai convenabil sa inchiriezi un autovehicul, atunci cand ai o treaba urgenta de rezolvat. Iar AMS Rent a Car este la dispozitia clientului cu suport 24/24. Astfel poti fii indrumat sa faci cele mai bune alegeri, care sa se plieze pe personalitatea ta si sa se adapteze la cerintele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *