Bursa Romana de Afaceri pune la dispozitia companiilor cu activitate relevanta in economia Romaniei, 10 vouchere gratuite in platforma RBE Connect

Bursa Romana de Afaceri a initiat un program prin care pune la dispozitia companiilor cu activitate relevanta in economia Romaniei, a unui numar de 10 vouchere gratuite / luna, la serviciile Networking ale platformei de business matchmaking RBE Connect.
Voucher Business Networking RBE Connect
Voucher Business Networking RBE Connect
Voucher-ul in valoare de 150 Euro, ofera posibilitatea oamenilor de afaceri sa isi listeze gratuit compania in platforma bilingva RBE Connect, crescand astfel vizibilitatea ei pe plan international, sa isi promoveze propriile oportunitati de afaceri si investitii si solicitarile de parteneriat. Nu in ultimul rand, aceste vouchere ofera firmelor acces gratuit pentru un an la serviciile de Business Networking prin platforma de business matchmaking RBE Connect.

Primele companii care au beneficiat deja de vouchere gratuite si care au devenit membre RBE Connect sunt din domenii diverse, precum: industria de ambalaje, IT&C, tehnologii si produse industriale, software.

Astfel, companii precum : “Donau Invest” , “IT Exclusiv Design” , “ MINI CRM” , “Proinvest Group” s.a s-au calificat pentru a obtine voucherele gratuite oferite de Bursa Romana de Afaceri pe durata Targului pentru industria de ambalaje PACK EXPO, a Conferintei si Expozitiei Internet & Mobile World 2016 si aTargului International Tehnic TIB. Reprezentanti ai Bursei Romane de Afaceri au vizitat standurile anumitor companii expozante, au discutat si au schimbat oportunitati si idei de afaceri, ulterior au oferit vouchere gratuite, oamenilor de afaceri interesati de beneficiile platformei de business matchmaking RBE Connect.

RBE Connect este prima si cea mai complexa platforma de business matchmaking si marketing digital din Romania. Platforma digitala conecteaza oamenii de afaceri si companiile la noi piete de desfacere si parteneri de afaceri, idei si afaceri de vanzare, oportunitati de afaceri si investitii la nivel global.

Facandu-ti profil de business intr-o platforma de afaceri cu reputatie, iti poti consolida atat imaginea ta ca profesionist cat si a companiei pe care o reprezinti, dar si sa gasesti noi parteneri de afaceri, idei de afaceri de succes, afaceri de vanzare sau alte oportunitati de investitii si dezvoltare a afacerii tale. In platforme digitale de afaceri ca cea dezvoltata de Bursa Romana de Afaceri, poti sa iti construiesti profil personal de business, profil de companie si sa iti promovezi produsele, serviciile, oportunitati si propuneri de afaceri la nivel international. Obtii astfel o vizibilitate internationala atat pentru produsele si serviciile tale, dar si pentru propunerile de afaceri pe care afacerea le poate genera. Vei intra astfel in “radarul” investitorilor si partenerilor de afaceri mult doriti. De aici depinde mult si de tine.

Mai mult, astfel de platforme de afaceri online au listate si evenimentele de business networking din zona ta, si iti poti face bookingul on-line direct din platforma.

Devino membru RBE Connect si beneficiaza de serviciile platformei specializate in cresterea business-ului tau!

Reprezentantii firmelor care citesc acest articol si doresc serviciile de Business Networking ale Bursei Romane de Afaceri, pot beneficia gratuit de voucherul electronic introducand la finalul formularului de inscriere in platforma RBE Connect, codul de voucher: THX RBE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *