Exprima-ti punctul de vedere in noua campanie de review pentru produse nJoy

Timisoara, 23 noiembrie. Brandul nJoy ii provoaca acum pe cei pasionati de hardware si IT la o noua campanie de review. Toti cei interesati sa testeze si dispusi sa-si impartaseasca punctul de vedere si rezultatele cu ceilalti sunt invitati sa ia parte la campania Your . of review. Inscrierile se fac la adresa de e-mail your.ofreview@njoy.ro pana la data de 3 decembrie 2016.

Campania se va desfasura pana la 16 decembrie 2016.

Efortul review-urilor va fi rasplatit cu premii exclusive. Doritorii trebuie sa acceseze http://www.njoy.ro/ro/testimonials/campania-your-of-review unde vor gasi detalii complete si modalitatea de participare.

Tema campaniei se bazeaza pe cuvintele-cheie siguranta si protectie necesare pentru echipamentele IT, cat si alte electronice, de aceea vor fi disponibile pentru test o gama de UPS si una de surse gaming. Eficienta si performanta acestor elemente de sistem sunt foarte importante in decizia de achizitie, iar experimentandu-le in mod direct este ocazia perfecta in conturarea unei imagini mai clare a comportamentului de functionare.

Modul in care review-erul isi organizeaza experimentul ramane la limita imaginatiei sale, indiferent ca se gandeste la video, text, imagini, schite etc. Creatiile vor fi jurizate de angajatii Dai-Tech, iar cele mai bune vor fi premiate dupa cum urmeaza:

Locul 1: o tableta Tityos 10

Locul 2: o tableta Turnus 8

Locul 3: 2 smartphone-uri de 5 inchi 4G (2 review-eri vor fi premiati)

Locul 4: 1 sursa gaming Woden 650

In plus, toti participantii vor avea parte de o surpriza garantata.

Aceasta campanie doreste sa reuneasca pasionatii de tech si review si sa puna in evidenta puncte de vedere originale pentru produse de interes pentru intreaga comunitate de hardware si IT&C. Aceasta comunitate este una foarte importanta, iar brandul nJoy este foarte interesat in expunerea transparentei si veridicitatii performantei produselor sale.

Mai multe detalii despre campanie poti gasi la http://www.njoy.ro/ro/testimonials/campania-your-of-review si pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/nJoyRO

Toate premiile oferite poarta amprenta brandului nJoy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *