Alege epilarea cu ceara la tine acasa

Ce poate fi mai minunat decat sa te bucuri de o piele fina ca matasea? Cand vine vorba despre epilarea cu ceara, noi femeile nu acceptam jumatati de masura (si bine facem). Deoarece in zilele noastre ne bucuram de tehnologie din ce in ce mai avansata, chiar si epilarea cu ceara se poate realiza simplu si rapid, in confortul propriului camin. Astfel, noi doamnele si domnisoarele economisim timp si bani… bineinteles cu putin ajutor din partea expertilor in frumusete Total Pro Beauty!
ceara
Total Pro Beauty este magazinul online pe care gasesti cele mai profesionale kit-uri pentru epilat, kit-urile sunt practice si de calitative, folosite chiar si in cele mai mari saloane de infrumusetare din tara, ce ofera servicii de epilare cu ceara de unica folosinta.

Kiturile de epilare cu ceara de unica folosinta contin cartuse cu ceara de unica folosinta, astfel incat puteti alege in functie de sortimentul de ceara preferat: ceara de unica folosinta cu miere, cu azulena / titaniu etc., un incalzitor de ceara si hartie de epilat de unica folosinta. Unele kituri contin uleiuri post epilare, pentru pielea sensibila.

Preferatul meu este kit-ul de epilare Trio Basic, care contine urmatoarele:
– Incalzitorul TRIO Basic cu 3 incalzitoare pentru flacoane de ceara – incalzeste 3 flacoane de ceara in acelasi interval de timp;
– 10 flacoane de ceara de unica folosinta cu miere de albine de cea mai buna calitate;
– 2 role de hartie de epilat decalitate superioara;
– 1 sticla cu ulei dupa epilat cu extract de musetel de 500ml.
trio
Nu va lasati induse in eroare de afirmatia: epilarea cu ceara face ca parul sa creasca mai gros si mai rezistent. Nimic mai fals in aceasta fraza! Epilarea cu ceara indeparteaza parul din radacina, astfel incat rezultatul sa fie unul spectaculos: firul de par devine mai moale, iar cu cat sedinţele de epilare sunt mai dese cu atat firul de par va creste din ce in ce mai greu. Si asta o afirma chiar specialistii in domeniu!

Produs initial pentru uz profesional, kit-ul a devenit aliatul meu de nadejde impotriva parului nedorit de pe corp. Este ideal pentru epilarea rapida a oricarei parti a corpului (fiind si cel mai folosit in saloanele de cosmetic) si are si o garantie de 12 luni.
Eu am comandat telefonic acest produs, iar livrarea s-a facut in 24 de ore de la plasarea comenzii.

In cazul nostru, eliminarea parului de pe corp reprezinta o dovada de atentie pe care o acordam pentru pastrarea in conditii perfecte a prospetimii pielii. Dar sa nu credeti ca epilarea este vreo moda a zilelor noastre – ea a fost practicata inca din cele mai indepartate timpuri, cu aceeasi constiinciozitate, dar cu mai multa suferinta de indurat (metodele folosite provocau iritarea severa a pielii, roseata si dureri locale).

Frumusetea este idealul la care aspiram. Si ne place sa ne ingrijim cat mai corespunzator. Iar Total Pro beauty este aici sa ne ajute sa ne atingem acest tel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *