Presa termica pentru imbracaminte creativa

 

Probabil te-ai gandit sa iti incepi propria afacere cu imprimare pe tricouri si nu stii de ce ai nevoie. In primul rand cu siguranta ai nevoie de o presa termica, care sa faca aproape toata treaba pentru tine.

 

Probabil acum te intrebi cum functioneaza aceasta presa si de unde o poti achizitiona?

Cel mai simplu si direct raspuns este ca o presa termica utilizeaza caldura si presiunea produsa de piesa de echipament pentru a imprima un grafic sau un design pe un element de calificare, cum ar fi un tricou, placa, halba, puzzle. Exista mai multe tipuri diferite de prese termice , iar presa poate avea caracteristici fie automate sau manuale.

 

Presa termica a devenit populara pentru imprimarea de tricouri, in anii 1960 si, de atunci ea a suferit o serie de modificari si imbunatatiri.

 

Inovatia in aceasta industrie a permis avansarea presei termice si este acum mult mai precisa in ceea ce priveste cantitatea de presiune si caldura aplicata pe imbracaminte. O presa termica  poate fi de asemenea folosita pentru a desena si modele de imprimeu pe o varietate de alte produse, inclusiv cani de cafea.

 

Unele caracteristici pe care le poti intampina la o presa termica sunt: display digital pentru setare timp si temperatura, platan superior acoperit cu un strat de teflon, manevrabilitate usoara, platane inferioare interschimbabile, etc. Exista inclusiv o presa speciala pentru personalizarea speciilor, asta in cazul in care nu vrei doar imprimeuri pe tricouri.

 

Acum ca ai aflat ceva nou despre ce inseamna si ce face o presa termica poti sa vizitezi Pin.ro si sa alegi ce ti se potriveste si ce iti doresti pentru afacerea ta, la preturi accesibile. Poti incepe prin a face diferite designuri pentru tricouri, sepci, etc.

lj1s1_kd61k-jeff-sheldon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *