Cum imi aleg destinatia de vacanta

In sfarsit m-am hotarat unde voi merge in concediu la vara. Am ales in cele din urma Nessebar, Bulgaria. Am auzit de frumusetea litoralului bulgaresc si am optat pentru un concediu Nessebar Bulgaria.
bulgaria
Cum am ales aceasta destinatie? Pai, mi-am facut o lista cu destinatiile pe care vreau sa le vad de mult timp. Dupa ce am facut respectiva lista, am analizat avantajele si dezavantajele fiecarei destinatii si m-am hotarat pentru Nessebar. Pretul pentru un concediu in Bulgaria nu este mare, deoarece am gasit o oferta foarte buna la FiladelfiaTurism.ro. Cu un pret foarte bun mi-am rezervat zilele de concediu. Abia astept. Am ales Nessebar si pentru frumusetea acestei zone. Nisipul din Nessebar este cel mai fin nisip al Marii Negre si locul este o oaza de liniste si relaxare.

Au fost insa ani in care am ales destinatia in functie de ofertele agentiilor de turism. Pur si simplu am mers la agentie, am cerut informatii despre oferte si le-am ales pe cele mai convenabile. Daca eu nu m-am putut hotara dupa alte criterii, l-am ales pe acesta. Si, ce crezi? Mereu am fost multumita si m-am simtit minunat in vacantele in care am mers astfel.

Destinatia de vacanta poate fi aleasa si in functie de locurile pe care le-ai mai vazut. Sunt persoane care se simt atat de bine in anumite locuri incat ani la rand merg in concedii in acelasi loc. Si e bine sa procedezi si astfel, din moment ce te simti mult mai confortabil alegand o destinatie pe care o stii deja si care iti place cu adevarat.
La urma urmei, nu conteaza daca alegi spontan, daca tii cont de ofertele agentiei, daca mergi intr-un loc pe care vrei sa-l vezi de mult sau daca alegi o destinatie pe care ai mai vazut-o de cateva ori. Ceea ce conteaza e sa te relaxezi si sa te simti bine, oriunde ai merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *