Cum sa folosesc corect creionul de buze

Din ce in ce mai des femeile au inceput sa foloseasca in machiajul lor un creion de buze. Creionul de buze te poate ajuta sa ai un machiaj al buzelor corect si rezistent, fapt pentru care multe femei il prefera.
Creionul de buze nu are doar rol estetic, ci el este si foarte util, deoarece nu ii permite rujului sa se intinda. Creionul pune cumva o bariera intre buze si restul fetei. Astfel vei scapa de grija pe care o au multe femei legata de intinderea rujului pe fata.
creion
Am vazut femei care folosesc creion de buze si care arata incredibil de bine, dar am vazut si femei care folosesc total gresit creionul de buze.
Ca si regula generala, trebuie sa stii sa alegi corect nuanta creionului de buze.
Daca alegi un ruj nude, cauta un creion de buze care sa aiba o culoare cat mai apropiata de culoarea naturala a buzelor. Astfel vei folos corect creionul de buze.

Daca alegi un ruj care are o culoare mai puternica, atunci e nevoie de un creion de buze care sa aiba o nuanta apropiata de cea a rujului.
Exista femei care nu tin cont de acest aspect si crede-ma, rezultatul nu este unul placut din punct de vedere estetic.
Si eu mi-am cumparat de curand un creion de buze nou. L-am luat de la Cailyn.ro si este de calitate foarte buna. El este rezistent la apa si este disponibil intr-o multime de nuante. Intra pe site pentru detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *