Produsele TENDA prezentate la CeBIT 2017

Editia din acest an a CeBIT, ce a avut loc in perioada 20-24 martie, a fost in mare parte dedicata solutiilor de retea si de telefonie mobila. Tenda, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente pentru retea, a participat la acest eveniment cu toata gama de produse, inclusiv produse de retea pentru acasa, pentru business, switch-uri, powerlines, camere IP, din care seria de produse pentru retea 11AC si switch-urile au fost cele mai populare modele.

Principala atractie a acestei expozitii a fost modelul AC18, un router dual-band care, pe langa performantele sale foarte bune, dispune si de un design distinct, modern, cu elemente futuriste. Sub aspectul exterior uimitor, AC18 integreaza toate specificatiile seriei 11AC, cum ar fi si cel mai nou protocol 802.11ac, este echipat cu tehnologie avansata precum Beamforming+ si este compatibil cu standardul 11a/b/g/n. Astfel, seria 11AC aduce imbunatatiri semnificative ratei de transmisie si calitatii semnalului.

In ceea ce priveste switch-urile, care sunt capabile sa transmita date precum si energie electrica prin cablu, la o distanta de 250 de metri, acestea au impamantare si port de mare viteza. Acestia sunt factorii cheie pe care clientii vor pune accent, in special pentru proiecte de securitate.

Pe parcursul celor cinci zile de expozitie, TENDA a atras o multime de vizitatori, parteneri care au lucrat cu TENDA timp de mai multi ani, consumatori care folosesc deja produsele noastre, precum si clienti noi care, desi au avut primul contact cu produsele noastre, si-au aratat imediat interesul catre o posibila cooperare si catre produsele prezentate, in special dupa ce au experimentat setul de streaming si Wi-Fi rapid la stand.

“In acest an la CeBIT, TENDA a avut ocazia sa intalneasca potentiali parteneri de afaceri, precum si sa isi promoveze produsele in intreaga Europa. CeBIT va fi un important punct de lansare pentru succesul nostru in Europa.” – a declarat Directorul Executiv al TENDA in Europa. “Viziunea noastra este de a oferi produse de retea de calitate ridicata, accesibile, rapide si sigure, pentru oricine are nevoie de Wi-Fi. Avem toate motivele sa credem ca TENDA va straluci nu numai in cadrul CeBIT, ci si in majoritatea tarilor din Europa.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *