Cailyn Romania revolutioneaza industria frumusetii

Traim in epoca in care frumusetea, desi nu este trecuta in CV, rivalizeaza cu studiile, abilitatile si experienta profesionala, desi acest lucru nu este recunoscut cu franchete. O persoana frumoasa fizic, care stie sa-si puna in valoare prin imbracaminte si machiaj darurile de la natura, are de doua ori mai multe sanse sa reuseasca in viata, sa obtina o slujba bine platita, de aceea prima impresie de la interviul de angajare conteaza enorm de mult.
La o silueta perfecta se asorteaza un chip armonios, fara pete, cearcane si riduri (se admit doar cele de expresie), fara sa se citeasca oboseala pe fata asa cum se citeste o carte deschisa.
Machiajul professional este axat pe doua actiuni:

1. Ascunde imperfectiunile
2. Scoate in relief ceea ce este mai frumos.

Aceste transformari magice ale chipului uman se obtin cu ajutorul a doua forte: produse profesionale makeup si make-up artisti de valoare.
Nimic nu este mai dizgratios ca fata cu aspect de tencuiala, obtinuta din cauza utilizarii unui fond de ten ieftin, de calitate dubioasa si a straturilor groase ale acestuia, ca un rimel care curge peste fondul de ten si ca un ruj dat neglijent si pe dinti, care se intinde si lasa amprente colorate pe cani si pahare.
Cailyn Romania scuteste utilizatoarele de cosmetic de aceste accidente ridicole si ofera cele mai bune produse cosmetic la preturi accesibile.

Lucrul cel mai important il reprezinta produsele cu rol multiplu, asa cum este Cailyn Matte Primer Mousse sau fondul de ten sub forma de spuma. Adevaratul produs revolutionar nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a oricarei femei, fiindca pregateste tenul pentru machiaj (inlocuieste crema de protectie), acopera toate imperfectiunile, inmoaie tenul si ii ofera stralucire. Magazinul livreaza trei-patru produse importante pentru machiaj intr-un recipient, iar in afara de economia de spatiu si de pret se economiseste si timp. Prin cateva miscari, tenul este protejat de machaj, machiat, stralucitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *