Ce spune portofelul despre o persoana?

Statutul social, eleganta sau opulenta se vede la portofel: preferi o persoana cu un portofel burdusit cu bani sau sa vezi cum cineva scoate un card dintr-un portofel ales cu gust?
Portofelul este un accesoriu personal care poate reflecta statutul social, dar trebuie sa fie si util. Fie alegeti un portofel de lux sau unul simplu si elegant, ideal ar fi sa poata cuprinde actele necesare, bani, carduri si, eventual, cateva carti de vizita, iar toate acestea sa fie asezate si pastrate in ordine (ar fi practic un portofel care are si un loc pentru monede).

Un portofel elegant iti da valoare!
Au trecut vremurile cand un teanc de bancote in portofel denota bogatie si succes! Dimpotriva, este chiar ciudat sa vezi in portofelul cuiva multi bani intr-o epoca in care un card poate fi consistent alimentat si, totodata, sa asigure siguranta.

O persoana care lasa sa se zareasca multe bancote in portofel vrea sa atraga atentia, sa arate ca are succes, dar poate fi o dovada ca nu se simte apreciat pentru ceea ce a obtinut.
Pe de alta parte, un portofel pentru barbati elegant, poate chiar produs de o firma de renume va sugera ca a costat mult, ca persoana care il poarta nu are un venit restrans si ca, probabil, contine un card sau mai multe pentru conturi substantiale in banca. Astfel, purtatorul unui portofel elegant si discret are prestanta si sugereaza ca este un om educat, cu gusturi bune si o pozitie sociala si profesionala buna. Insa un portofel de firma burdusit cu bani isi pierde eleganta, rolul unui portofel nefiind sa iasa in evidenta, ci sa fie util si discret.

Femeile adora sa aiba un portofel cat mai frumos, elegant sau chic, este un accesoriu pe care il poarta cu orice ocazie, dar ele nu ar trebui sa aiba prea multi bani in portofel sau in geanta, din considerente de siguranta. Un portofel mic, dar cuprinzator ar fi ideal pentru a incapea in poseta unei femei. Acesta poate fi asortat cu geanta si vestimentatia, iar un portofel chic nu va fi niciodata o alegere gresita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *