Ceara pentru epilare traditionala

Fata de alte metode de indepartare a parului nedorit de pe corp, epilatul traditional cu ceara are mai multe avantaje: este o metoda eficienta de a indeparta firele de par chiar din radacina si permite smulgerea unui numar mare de fire dintr-o singura aplicare, efectele sale sunt durabile timp de 2 pana la 8 saptamani, ritmul de crestere al firelor de par este incetinit, iar daca se practica epilarea cu ceara timp indelungat firele de par se vor rari, iar in cele din urma nu vor mai creste. Singurul mare dezavantaj al epilarii cu ceara il reprezinta durerea (unele persoane suporta durerea mai usor decat altele).
ceara
Exista mai multe tipuri de ceara epilare traditionala disponibile pe piata de profil. Pe langa ceara clasica, exista si anumite sortimente ce au fost imbogatite cu diverse substante sau extracte naturale, care au ca scop calmarea rapida a iritatiei si hidratarea pielii sau protectia pielii sensibile in fata actiunii cerii fierbinti. De exemplu, ceara imbogatita cu clorofila are efect de calmare si hranire a pielii si este recomandata mai ales pentru persoanele cu piele sensibila.

Pe site-ul marsaliwax.ro gasiti o gama variata de ceara pentru epilare traditionala, atat sub forma de granule, cat si vrac, la preturi foarte bune. Toate produsele sunt de calitate superioara si sunt destinate mai ales uzului profesional, ceea ce inseamna ca sunt mult mai eficiente decat alte tipuri de ceara ce se gaseste in diverse magazine de cosmetice. Ceara pentru epilare poate fi folosita atat in saloanele de cosmetica, dar si acasa, daca preferati sa efectuati singure aceasta operatiune.

De exemplu, gama de ceara din colectia Traditionelles, disponibila pe site-ul marsaliwax.ro, contine produse de epilat liposolubile, menite sa optimizeze epilatul cu ceara traditionala. Toata ceara de epilat din aceasta gama este destinata folosirii fara benzi speciale, este foarte eficienta in indepartarea parului si este de unica folosinta, oferind astfel igiena deplina. Toate ingredientele folosite la prepararea formulei acestui tip de ceara sunt naturale si atent selectionate, astfel incat dumneavoastra sa puteti sa va bucurati de o experienta placuta, iar pielea dumneavoastra sa fie protejata in mod eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *