SweetMary.ro – dulciuri, cafele si ceaiuri fine

Imi place sa aleg atenta tot ce mananc si incerc sa consum alimente cat mai sanatoase pentru organismul meu. Mereu caut tot felul de magazine de la care sa cumpar ce imi place sa mananc.
De curand am descoperit un magazin care-mi face frumoase diminetile, amiezile si serile – SweetMary.ro.
Diminetile mele sunt mai frumoase de cand cumpar cafea proaspat rasnita de aici. Cafeaua de la Sweet Mary este cu totul si cu totul deosebita. Aici gasesc cafea din Arabia, Brazilia, Columbia, Etiopia sau Kenya. Cafeaua pe care o cumpar de aici e o cafea naturala, bio, provenita din plantatii verificate si omologate. Imi place sa beau cafea cu diferite arome si aici am placerea de a gasi cafea cu aroma de scortisoara, cuisoare, ghimbir, nucsoara sau alte combinatii care o fac sa fie delicioasa. Favorita mea e cea cu scortisoara. O poti cumpara si tu daca intri pe site.

Amiezile mele sunt mult mai frumoase de cand am descoperit la acest magazin online dulciuri de casa livrate acasa. Nu obisnuiesc sa mananc dulciuri dimineata sau seara. Insa, la amiaza, dupa ce iau masa de pranz intotdeauna imi place sa mananc si ceva dulce. Ceea ce comand de la Sweet Mary e absolut delicios. Foarte mult imi place de aici sa cumpar prajitura de casa cu capsuni si cacao. Ea contine capsuni, smantana, budinca de vanilie, faina, zahar si cacao. Are un gust incredibil de bun si e prajitura care mie personal imi aminteste de copilarie. Mai comand si tort de casa cu mousse de ciocolata, mai ales atunci cand vreau sa sarbatoresc un anumit eveniment. Tortul de aici cantareste aproximativ 1 kg si contine faina, lapte, cacao, ciocolata, smantana, oua, unt, zahar, vanilie, praf de copt si sare. E un tort extraordinar de bun.

Acestea sunt doua din deserturile mele preferate. Insa, pe site vei mai gasi si altele, la fel de delicioase.
Si spuneam la inceput ca si serile imi sunt mai frumoase. De ce ? Pentru ca ma bucur de ceaiuri fine livrate acasa. Imi place mult ceaiul alb, iar cel de aici este foarte bun. Ceaiul alb de aici are o aroma deosebita de floare de bujor si se aseamana la gust cu pepenele. Imi place si ceaiul negru cu lamaie de aici, dar si cel verde cu portocale.
Daca vrei sa vezi si tu produsele disponibile la Sweet Mary, intra pe site. Ai acolo toate detaliile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *