Logitech G îmbunătățește performanța wireless cu noul sistem de încărcare POWERPLAY și tehnologia LIGHTSPEED

image002 (4)
După mai mult de patru ani de cercetare și dezvoltare, Logitech G, un brand al Logitech, lansează două tehnologii care îmbunătățesc substanțial gamingul wireless de înaltă performanță. Logitech G POWERPLAY este primul sistem de încărcare fără fir la nivel mondial pentru moușii de gaming care oferă încărcare continuă atât în timpul jocurilor, cât și în repaus, eliminând complet necesitatea de a andoca sau încărca mouse-ul. Cea de-a doua inovație este tehnologia Logitech G LIGHTSPEED, o optimizare a sistemelor end-to-end, care asigură conectivitate și performanță de neegalat. Compatibil cu sistemul de încărcare fără fir POWERPLAY, Logitech G lansează doi noi mouși de gaming: Logitech® G903 LIGHTSPEED™ Wireless Gaming Mouse și Logitech® G703 LIGHTSPEED™ Wireless Gaming Mouse.

În ultimii zeci de ani am fost pionieri în dezvoltarea gamingului wireless, iar noile tehnologii fără fir POWERPLAY și LIGHTSPEED continuă acest angajament pentru superioritatea  wirelessului. Cu POWERPLAY, LIGHTSPEED și noii mouși G903 și G703, veți obține o precizie imbatabilă, performanță fără întârziere și putere infinită, ceea ce oferă jucătorilor experiență de cea mai bună calitate„, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general al Logitech G.

Tehnologia fără fir Logitech G LIGHTSPEED
Tehnologia wireless LIGHTSPEED poate fi diferența dintre a câștiga tot sau a pleca învins. Dispunând de o rată de raport de o milisecunda și de optimizare a semnalului de la un capăt la celalalt, LIGHTSPEED oferă o capacitate de răspuns la nivel de competiție, la viteze mai rapide decât mulți alți mouși cu fir destinați competițiilor. Zecile de ani de experiență în domeniul tehnicii wireless dovedesc că LIGHTSPEED are o putere a semnalului wireless de până la 16x (12dB) mai mare decât concurența și un mecanism unic de agilitate a frecvenței care evită automat interferențele problematice, asigurând o performanță lină și consistentă.

LIGHTSPEED sprijină sistemul de încărcare wireless POWERPLAY și moușii G903 și G703, ceea ce înseamnă că aceste dispozitive se pot conecta direct cu receptorul wireless LIGHTSPEED integrat al POWERPLAY pentru o putere optimă a semnalului și comoditatea încărcării și a transmiterii datelor printr-un singur cablu USB.

Sistem de încărcare fără fir POWERPLAY
POWERPLAY reinventează posibilitățile de încărcare wireless. O abatere de la standardele existente de încărcare fără fir, care necesită ca dispozitivul de încărcare să stea într-o anumită zonă pentru a se putea încărca. POWERPLAY a fost proiectat de la zero pentru a oferi încărcare neîntreruptă peste suprafața sa – chiar și atunci când mouse-ul este în joc. Sistemul de încărcare fără fir utilizează o aplicare revoluționară a rezonanței electromagnetice care creează un câmp de energie deasupra suprafeței POWERPLAY de 275 x 320 mm pentru a furniza energie wireless fără a interfera cu urmărirea precisă și transmiterea datelor moușilor de gaming de înaltă performanță.

Câmpul energetic POWERPLAY este capturat și transformat în curent de încărcare de către modulul POWERCORE, care se atașează magnetic la moușii wireless de gaming, inclusiv Logitech G903 și G703.

Logitech G903 și G703 LIGHTSPEED mouși wireless de gaming
Cea mai recentă experiență a moușilor de gaming de înaltă performanță de la Logitech G, atât G903, cât și G703, oferă performanță și calitate superioare, adăugând în același timp și noua tehnologie LIGHTSPEED. Compatibilitatea suplimentară cu sistemul de încărcare fără fir POWERPLAY oferă o redare fără încărcare, o încărcare nelimitată și performanțe de neegalat. Caracteristicile modelelor G903 și G703 includ:

  • Sensor Pixel-Precise: Moușii Logitech G903 și G703 sunt echipați cu senzorul optic PMW3366, considerat de profesioniștii esports și entuziaști drept cel mai bun senzor de de pe piață. Datorită anilor de inovații, PMW3366 are liniarizare zero, filtrare sau accelerare în întreaga gamă DPI (200-12.000 DPI). Experiența rezultată este o precizie incredibilă de urmărire și un răspuns constant, chiar și la viteze de peste 400 IPS.
  • Tensionarea mecanică avansată a butoanelor: Arcurile metalice tensionate precis și balamalele de pivotare mecanică exclusive pe modelul G903 mențin butoanele primare stânga și dreapta ale mouse-ului gata de declanșare. Această tehnologie oferă o senzație, un răspuns și o consistență excepțional de clară a butonului. Logitech G a îmbunătățit designul cât și durabilitatea butonului cu până la 2,5x, cu 50 de milioane de clicuri.
  • Confort și calitate superioare: Ambele modele de mouși oferă confort de lungă durată. Logitech G903 dispune de un aspect configurabil al butonului și de un design ambidextru care permite utilizarea în stânga sau dreapta și funcționează cu aproape orice stil de prindere a mouse-ului. Logitech G703 dispune de un corp ușor, ergonomic, care a fost creat pentru a se mula pe mână. Mânerele din cauciuc de pe partea stângă și cea dreaptă oferă un control suplimentar. Mousii pot fi folosiți imediat cum au fost scoși din cutie iar butoanele pot fi programate cu comenzi de gaming personalizate, utilizând Logitech Gaming Software (LGS).

Prețuri și disponibilitate
Sistemul de incarcare wireless POWERPLAY este disponibil pentru cumpărare începând cu mijlocul lunii septembrie 2017 la un preț recomandat de 579 lei. Mousii wireless de gaming  Logitech G903 și G703 LIGHTSPEED vor aparea in magazinele de specialitate începând cu mijlocul lunii septembrie 2017 la un pret recomandat de 799 lei respectiv 529 lei.

Pentru mai multe informații, vizitați website-ul nostru, blogul nostru sau conectați-vă prin intermediul Facebook.

 
Despre Logitech G
Logitech G, un brand Logitech International este lider mondial în producția echipamentelor periferice dedicate gamingului pe PC și console. Logitech G este dedicat furnizării celor mai bune tastaturi, căști audio, mousepaduri și simulatoare – realizate printr-un design inovator, tehnologii avansate și o pasiune acută pentru jocuri, toate acestea pentru gamerii de toate nivelurile. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe piața Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech G găsiți la www.LogitechG.com, pe blogul companiei sau @LogitechG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *