Un cadou util pentru orice barbat

Este dificil sa alegi un cadou pentru o femeie, dar si pentru un barbat. In cazul femeilor oscilam intre flori, cutii cu bomboane, bijuterii si cosmetice. Uneori parfumul, chiar daca a fost scump este prea dulce sau prea tare, raportat la gustul celei care-l primeste.

Un ceas de mana se dovedeste insa un cadou care va produce senzatie. Jumatate bijuterie, jumatate dispozitiv indispensabil in viata omului, atata timp cat va functiona la incheietura celui caruia i l-am daruit, ii vom putea lua si noi pulsul la fiecare secunda sau minut.
Un cadou util pentru partenerul nostru este ceas barbat, dar unul original, frumos si de calitate, cu extragarantie, nu de unica folosinta caruia nu i se poate schimba bateria sau care nu mai functioneza dupa cateva zile.

Numai la categoria stil putem identifica mai multe subgrupe de produse si anume: Aviator, Business, Casual, Sport, Cronograf, Diver, Elegant, Clasic, Extravagant, Geek, Lux, Luxury, Military, Navigator, Pilot, Racing, Retro, si XXL. Exista posibilitatea alegerii ceasului dupa profesie sau dupa hobby.

La categoria Extravagant se gaseste un ceas barbati care poate fi considerat o agenda utila fiindca indica precis data, ora, minutele, secundele, ziua saptamanii, luna, anul. Ceasul barbatesc Perigaum Automatic Limited Edition P-1001-IPB costa 1913 lei si este livrat gratuit in toata tara. Achizitionarea lui aduce un bonus de 54 puncte de loialitate sau un cupon de 54 de lei, care poate fi folosit la urmatoarea comanda.

Garantia produsului este de 2 ani, fiind rezistent la apa.
Oferta de ceasuri este foarte variata. In magazin se pot gasi ceasuri care afiseaza 2-3 fusuri orare fiind utile celor care calatoresc mult in strainatate. Altele afiseaza fazele lunii sau pot fi controlate radio. De aici se pot cumpara ceasuri prevazute cu tahimetru si termometru sau ceasuri care afiseaza ora pe glob.
Functia de iluminare cadran usureaza citirea afisajelor la intuneric sau pe timpul noptii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *