Atentie la alegerea ochelarilor de soare pentru copii

Razele puternice ale soarelui sunt daunatoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. Acesta este motivul pentru care e recomandat ca cei mici sa poarte ochelari de soare copii. Probabil ai vazut prin oras prin tot felul de magazine ochelari de soare pentru copii care costa extrem de putin. Ei bine, nu la acei ochelari de soare ma refer.

Specialistii spun ca o pereche de ochelari de proasta calitate dauneaza mai mult ochilor decat lipsa lor. E important sa cumperi pentru copilul tau o pereche de ochelari de calitate, ochelari care chiar sa protejeze ochii de razele UV. La mare cautare acum sunt ochelarii de soare polarizati. De pe Bebecarucior.ro poti cumpara ochelari de soare pentru copii polarizati Pedro PK107-1. Ochelarii de soare cu lentile polarizate ofera o vizibilitate impecabila si protectie 100% cu valoare UV400. Astfel sunt prevenite afectiunile care apar din cauza expunerii la soare.

Sunt multi parinti care ignora acest aspect si aleg sa le cumpere copiilor ochelari de soare pentru amuzament, nu in ideea ca acestia au nevoie pentru protectia ochilor. Nu fa si tu aceasta greseala si protejeaza ochii copilului tau. Si crede-ma, nu e o chestiune de marketing. Intereseaza-te la orice medic oftalmolog si vei vedea ca iti va spune acelasi lucru.

Pe Bebecarucior.ro chiar sunt modele dragute de ochelari de soare. Si preturile sunt chiar accesibile. Nu sunt enorm de mici, dar in nici un caz foarte mari.

Pe acest site gasesti o multime de alte produse necesare celor mici, de la alimente si imbracaminte, pana la scaune auto copii, carucioare, patuturi si multe altele.
In magazinul online Bebecarucior.ro gasesti cu usurinta cele necesare pentru copii si bebelusi, dar si pentru viitoarele mamici.

Daca vrei sa vezi produsele disponibile, dar si preturile aferente fiecarui produs in parte, intra pe site. Comanda ceea ce iti place si bucura-te de produse de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *