Distractie cu baloane

Un mijloc de distractie atat pentru copii cat si pentru adulti, folosit la petreceri,  la evenimente, in locurile de joaca pentru copii, aranjamentele cu baloane se pot gasi peste tot.

Desi la inceput baloanele erau simple, o data cu trecerea timpului intrebuintarea acestora s-a diversificat si astfel au aparut o multitudine de sortimente de baloane utilizate in mai multe domenii. Utilizam baloanele la evenimente speciale precum nunti, botezuri, inaugurarea unei companii, deschiderea unui centru comercial/magazin, zile onomastice si multe altele.

 

Firma Coral Balloons pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de baloane cu heliu personalizate, pentru diverse evenimente. De la baloane pentru firme si companii pana la baloane colorate  sau inscriptionate cu imagini si texte la cererea clientilor. Daca un tricou sau o pereche de incaltari nu mai sunt de ajuns pentru a iesi in evidenta cu ceva, puteti alege varianta folosirii unuia sau mai multor baloane inscriptionate. Fie ca le punem pe casa, pe un gad, pe masina, baloanele ne pot scoate in evidenta si ii fac pe ceilalti sa isi dea seama de intentiile sau dorintele noastre.

 

O alta intrebuintare a baloanelor este in industria divertismentului. In circuri sau parcuri de distractii gasim mereu oameni care realizeaza din baloare tot felul de forme precum animale, personaje din desenele animate, litere. Desigur, putem gasi astfel de modele si deja realizate, fara a fi nevoiti sa mai mergem la diversi artisti. Astfel de baloane pot fi achizitionate si din magazine sau comandate de pe site-urile firmelor care se ocupa cu acest business. Puteti gasi diverse modele si pe site-ul firmei Coral Balloons de unde puteti comanda produsele dorite.

 

Ideale pentru un botez pot fi baloanele in forma de flori sau baloanele bebelus umflate cu heliu dar si aranjamentele Mickey Mouse si Minnie Mouse care vor fi indragite de cei mici. Acestea pot fi folosite si pentru infrumusetarea camerei copiilor mici.

 

Putem folosi baloanele si in combinatii, arcade de baloane normale cu baloane jumbo de diverse marimi, sau baloane jumbo umplute cu alte baloane mici sau confetti, combinatii reusite care-i fac pe copii sa zambeasca, dar care sunt placute si de adultii prezenti la festivitate.

 

Avand posibilitatea sa achizitionam baloane personalizate, putem imprima pe acestea orice model dorim, sigla unei masini, a echipei de fotbal preferata, a unei formatii de muzica, imagini din filmul preferat, sigla unei companii si multe altele.

 

O alta intrebuintare amuzanta a baloanelor este in oferirea cadourilor. Trimiterea unui colet unui prieten sau persoane apropiate poate fi mai amuzanta cand din acesta ies zeci de baloane cand este deschisa, persoana in cauza fiind luata prin surprindere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *