DigitalCraft.ro – sustine noii antreprenori aplicanti la Start-UP Nation, solutia ideala pentru cei aflati la inceputul unei afaceri

Din ce in ce mai multe persoane decid sa-si deschida propria afacere iar acum cei care au optat pentru programul Start-UP Nation au oportunitatea sa isi indeplineasca visul indiferent de domeniul in care doresc sa activeze. Cum mediul online a cunoscut o crestere majora in ultimul timp, este important ca afacerea ta sa fie prezenta acolo.

O conditie esentiala pentru a fi prezent in mediul online este sa ai un website care sa-ti reprezinte afacerea. Cei care dispun de cunostinte in domeniul IT au un avantaj deoarece stiu exact de ce au nevoie pentru reprezentarea afacerii lor in mediul online. Pe de alta parte, cei care nu dispun de multe cunostinte in domeniu au nevoie de o firma care sa stie ce sa faca, de la crearea site-ului pana la optimizarea SEO si alte forme de promovare online pentru ca tu sa ai mai mult timp pentru a-ti dezvolta afacerea. O firma care va poate ajuta cu rezolvarea acestor probleme este Digital Craft. Specialistii de aici au creat chiar si un pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation.
Programul Start-up Nation iti asigura prezenta in mediul online intr-un mod activ, oferind solutii astfel incat afacerea ta sa fie cu adevarat promovata si sa aiba succes intr-un timp cat mai scurt.

Folosind cea mai populara platforma pentru creare de site-uri, CMS-Wordpress, cei de la Digital Craft iti vor crea site-ul exact asa cum iti doresti. Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu ideea iar specialistii o vor pune in practica. Un lucru foarte important este ca site-ul va fi optimizat sa poata fi accesat si de pe dispozitivele mobile. Inainte de a avea acces la el, acesta va fi testat pe toate dispozitivele pe care poate fi accesat.
Un pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation iti ofera de asemenea serviciul de branding. Este important pentru firma ta sa aiba un logo original care sa o reprezinte. Totodata este important sa ai carti de vizita cu un desing potrivit fiermei tale si o semnatura electronica personalizata deoarece aceste detalii pot face diferenta in afacerea ta.

Promovarea site-ului, un alt serviciu oferit de Start-up nation si un aspect important pentru a avea succes in mediul online. Pentru a te asigura ca afacerea ta va capta atentia multor persoane pe internet nu este de ajuns doar sa postezi informatii despre ceea ce oferi. Prin intermediul pachetului Start-up Nation poti fi sigur ca promovarea afacerii tale este realizata intr-un mod profesionist prin intermediul celor mai rapide programe de promovare. Asadar, nu este de ajund doar sa ai un site realizat foarte bine daca nu beneficiezei pe promovare suficienta pentru ca celelalte persoane sa afle despre acesta.

In acest pachet este inclusa de asemenea si promovarea afacerii tale pe retelele de socializare, astfel specialistii DIgital Craft te vor ajuta sa-ti creezi o pagina de Facebook sau Linkedln potrivita afacerii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *