Servicii funerare in Bucuresti

In ultimul deceniu firmele care se ocupa de servicii funerare si repatriere decedati s-au dezvoltat destul de mult si din ce in ce mai multe persoane apeleaza la astfel de firme datorita serviciilor oferite si rapiditatii cu care sunt indeplinite sarcinile.

Si la noi in tara apar in fiecare zi noi firme in acest domeniu insa nu toate ofera servicii complete si de calitate. Cea mai buna alegere sunt firmele care opereaza de mai multi ani si care sunt recomandate de cat mai multe persoane.

Cele mai multe astfel de firme putem spune ca exista in Bucuresti, desi multe din acestea au filiale si in alte orase ale tarii. Dorobantu Funerare Rainbow este o astfel de firma si lider de piata in Bucuresti datorita serviciilor profesionale oferite si experientei acumulata in cei 15 ani de activitate.

Aceasta firma a fost infiintata din dorita ajutorarii familiilor persoanelor decedate in tot ce inseamna evenimentul de inmormantare si sarcinile implicate si dupa aceasta oferind servicii funerare in Bucuresti si in zonele apropiate.

Pe langa serviciile oferite pentru ceremonia de inmormantare si cele necesare, firma pune la dipozitie si serviciul de repatriere decedati in Romania pentru persoanele care trec in nefiinta intr-o tara straina. Aceste servicii sunt oferite fie pe cale rutiera fie pe cale aeriana pentru tarile mai indepartate si in conditii care respecta toate normele legale cu autoturisme dotate conform acestor sarcini. Totodata cei de aici se ocupa si de incinerare si transportul cenusii pentru cei care doresc aceasta metoda precum si de intocmirea actelor necesare repatrierii prin orice metoda aleasa de familiile celor decedati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *