Mierea de albine – un produs cu multiple beneficii

Sunt o mare fana a produselor apicole. Cumpar frecvent pastura, produse cosmetice care contin laptisor de matca sau alte ingrediente de provenienta apicola, deoarece am observat cat de benefice sunt pentru organismul meu.

Dintre toate produsele apicole cel mai mult imi place sa consum miere albine. Mierea de albini este extrem de benefica si ador sa o consum aproape zilnic.

Printre beneficiile mierii de albine se numara faptul ca aceasta ajuta la digestie. Mierea de albine ajuta la refacerea florei intestinale si elimina toxinele din organism.

Mierea de albine este foarte benefica si pentru persoanele care au diferite alergii. Ea are efecte anti-inflamatorii si calmant asupra tusei.

Un alt beneficiu al mierii de albine este faptul ca ea este o puternica sursa de energie. Mierea creste nivelul de zahar din sange si actioneaza ca o puternica sursa de energie.

Stimularea memoriei este un alt beneficiu al mierii de albine, deoarece nectarul dulce este bogat in antioxidanti. Studiile au scos la iveala faptul ca o lingura de miere pe zi stimuleaza memoria si mentine sanatatea creierului.

Te-ai intrebat vreodata de ce unele persoane consuma miere de albine dimineata in sezonul rece sau de ce folosesc mierea de albine in ceai? Ei bine, pentru ca aceasta ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Mierea de albine este folosita si in tot felul de produse cosmetice. Vedem pe piata sampoane cu miere, tot felul de creme, masti si multe alte produse. Mierea este un ingredient foarte benefic intr-o multime de afectiuni dermatologice, iar cei care fac parte din industria cosmetica o folosesc cu incredere.

Consuma zilnic produse apicole pentru problemele de sanatate pe care le ai. Consuma miere, dar si alte produse, produse precum: polen crud cu miere, tonice apicole, siropuri, miere cu catina, propolis, laptisor de matca, etc.

Care sunt produsele apicole pe care le consumi cel mai frecvent?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *