OPTEX VX Shield – securizarea mediului rezidential si comercial

Foto1
Senzorii VX s-au remarcat de-a lungul timpului datorita performantei superioare de detectie in orice conditii meteo si raportului corect pret-calitate. Astfel, in ultimele doua decenii, OPTEX a vandut la nivel global peste un milion de astfel de dispozitive, aceasta fiind seria care a inregistrat cel mai mare succes. Modelele au fost implementate in scenarii de securitate ce au abordat atat segmentul rezidential, cat si pe cel comercial, asigurand o protectie la exterior superioara, fara alarme false.

Seria este completata astazi cu noi modele ce combina cu succes toate elementele ce au diferentiat aceste produse de competitie. Suplimentar, acestea dispun acum de tehnologii imbunatatite si un design versatil, de ultima generatie, care permite instalarea rapida si usoara. Ajustarea ariei de detectie si a nivelului de senzitivitate se poate face acum prin simpla rotire a carcasei la 90 de grade, iar asigurarea aliniamentului senzorului este realizata cu ajutorul unui indicator de nivel.

In functie de spatiul care se doreste a fi monitorizat, utilizatorii pot alege intre doua variante de culori, carcasa alba cu capac frontal alb, sau carcasa neagra cu capac frontal alb.
Toate modelele noi beneficiaza de avantajele oferite de tehnologia anti-masking si sunt echipate cu un sistem de interpretare inteligenta a semnalului, denumit SMDA. Astfel, prin analizarea modelelor de detectie si informatiilor despre mediul inconjurator, tehnologia SMDA reduce riscul de aparitie al alarmelor false, cauzate de schimbarile climatice sau de vegetatie.

Lista modele lansate:
VXS-AM – model PIR de exterior, cu fir;
VXS-RAM – model PIR wireless, cu baterie;
VXS-DAM – model PIR/MW de exterior dual-tech;
VXS-DRAM – model PIR/MW de exterior dual-tech wireless.
Aceste modele sunt puse la dispozitie in Romania prin canalul de parteneri OPTEX la nivel local. Detalii despre aceste produse OPTEX puteti afla urmarind video-ul: https://youtu.be/LMmBkNCwPHg, care se bazeaza pe noul model de securitate. Construit pe trei valori fundamentale: fiabilitate, confort si securitate, VX este seria de senzori de exterior care ofera acoperire de pana la 12 m, cu un unghi de detectie de 90 de grade.

Despre OPTEX
OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *