Vacanta ideala? Doar cu Filadelfia Group!

Recent am revenit din primul concediu pe care l-am planificat cu ajutorul celor de la Filadelfia Group si datorita experientei placute pe care am avut-o cu acestia, nu am putu sa nu povestesc si apropiatilor despre ei.

Dar cum am ajuns eu sa apelez la o agentie de turism? Ei bine, am observat ca timpul nu prea imi mai permitea ‘’luxul’’ de a pierde vremea cu chichite organizatorice, deoarece uitam apoi sa ma ocup de bagaje. Asadar, am hotarat sa ii las pe cei de la Filadelfia sa se ocupe de acest aspect. Este mult mai simplu sa iti programezi vacanta online, deoarece scutesti timp si efort.

Aceasta firma a fost infiintata acum zece ani si are peste 30 de agentii in Romania, fiind precursorul tour-operatorului Filadelfia Go. Au parteneri de incredere, cu renume mondial, flota de autocare proprie, moderna cu confort maxim, beneficiezi gratuit de consultanta inainte si in timpul vacantei tale, iar clientii fideli primesc reduceri suplimentare.

Cu atatea beneficii, nu aveam cum sa nu ma imprietenesc rapid cu Filadelfia Group.  Calitatea, empatia si entuziasmul sunt cele trei atuuri esentiale pe care este construita filozofia companiei Filadelfia Group si care asigura o relatie frumoasa si de lunga durata, atat cu clientii, cat si cu partenerii lor.

Recunosc, toti prietenii mei carora le-am vorbit despre vacantele mele reusite (bineinteles, datorita agentiei de turism mai sus mentionata), au avut curajul sa incerce serviciile lor. Ghiciti ce? Si ei au fost la fel de incantati ca si mine si au garantat ca vor recomanda mai departe aceasta firma. Pentru ca, de ce nu, si altii merita sa se bucure (cel putin) de un concediu placut.

Iar in incheiere, daca eu nu am reusit sa va conving de calitatea serviciilor, atunci aruncati o privire pe site sa descoperiti marturiile zecilor de clienti deja multumiti, ca sa puteti vedea si parerea altor persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *