Acoperisul si cosurile de fum asigurate cu Depozit-Online.ro

De cate ori am prilejul imi place sa vizitez/explorez cladiri istorice, care arata minunat la exterior, dar deplorabil in interior pentru a analiza cat de daunatoare este lipsa de interes si de spirit gospodaresc a omului. Recent am vazut in Bucuresti adevarate monumente de arhitectura interbelica in ruina din cauza acoperisului din tigla sau tabla de proasta calitate.

Precipitatiile care s-au infiltrate in cladire au facut sa se prabuseasca scarile masive din lemn de stejar sculptate si plafoanele pictate. Igrasia a cuprins totul. In acele moment am inteles ca o cladire falnica are nevoie de un acoperis din tabla zincata care nu rugineste si poate fi cumparata si gata vopsita. Chiar si cei aflati la putere ar putea sa faca asta pentru aceste case sa le scape de la ruina.

Un lucru este cert: pentru casa mea cea noua am ales deja tabla zincata si distribuitorul: Depozit-Online.ro fiindca are produse de calitate, ieftine si asigura si transportul la domiciliu cu masinile lor.
De asemenea mi-a placut cand mi-au spus ca sunt dispusi sa ma pasuiasca sa achit marfa in rate, in cazul in care constructia m-a secatuit de resurse.

Pe acelasi plan in ordinea importantei privind securitatea cladirii se afla si cosul de fum, fiindca nu poate exista locuinta neincalzita. Un simplu burlan nu rezolva problema eliminarii fumului, iar acesta poate cauza intoxicarea si chiar moartea locatarilor, daca nu este eliminat sau poate declansa incendii.
Iata de ce trebuie sa achizitionam de la o sursa de incredere si caramida cos fum.

Mi-e mila de casele care intra pe mainile unor proprietari nepasatori, care le lasa cu acoperisuri sparte, prin care ninge, ploua si bate vantul si cu cosurile de fum pe jumatate daramate. Uneori domneste atata nepasare, incat caramizile pot cadea in capetele trecatorilor.

Casele au suflet si ele, mai ales ca in ele cresc si isi petrec timpul zeci de oameni: zeci de vieti, zeci de destine! Depozit-Online educa oamenii in acesta directie: sa-si construiasca locuinte din materiale foarte trainice si sa repare toate defectiunile mici care apar in timp ca nicio casa sa nu se darame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *