Belek, destinatie turistica mediteraneana de top

Turcia este o tara foarte cunoascuta pentru numeroasele sale statiuni si regiuni turistice importante, cunoscute in toata lumea. Plajele sale insorite de intind de la nord pana la sud , de la Marea Neagra pana la Marea Mediterana cu regiuni care mai de care mai fascinante.

Ceea ce face din aceste locuri ceva cu adevarat special este combinatia dintre formele de relief si flora diversificata. O paja de culoarea turcoazului in apropierea careia incepe un lant muntos sau o plaja scaldata de valuri care isi schimba culoare de cateva ori pe zi datorita padurilor de conifere aflate in apropierea apelor mediteraneene. Si in randul romanilor este o zona foarte apreciata, frumoasa si fascinanta. Este foarte intinsa asa ca o singura vizita nu este suficienta pentru a vedea prea multe.

Dar preturile foarte accesibile, faptul ca este aproape de casa si conditiile exemplare ne fac sa revenim aici an de an. O zona deosebit de frumoasa din cadrul litoralului turcesc este Belek, fiind considerata una dintre cele mai frumoase si mai moderne statiuni turistice ale Turciei. Aceasta se afla pe coasta mediteraneana, la 30km de Antalya, punand la dispozitia turistilor cele mai bune conditii de cazare si de relaxare doar in hoteluri de 5 stele si case de vacanta la cele mai inalte standarde. Iar prin intermediul agentiei Filadefia Turism si dumneavoastra va puteti organiza o vacanta Turcia Belek cu avionul sau cu autocarul.

fgdfgdfhdf

Regiunea Belek este considerata Raiul pe pamant de catre multi turisti, fapt pentru care a fost declarata de Ministerul Turismului din Turcia un model in turismul national. Dar este mai degraba un model in turismul din alte tari, pe toate plajele Turciei avand la dispozitie numeroase zone frumoase, complexuri hoteliere de prima clasa si servicii de calitate dar si plaje insorite pentru multe luni in fiecare an, de culoare turcoaz, unice in lume. Prin intermediul Filadelfia Turism putem obtine cele mai bune oferte de vacanta in regiunea Belek, la preturi accesibile, chiar si in cazul rezervarilor last-minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *