Excelenta de lux doar pe Perloro.ro

genti8
Ghibli a fost fondata în 1968 de Piero Manzi si Maura Cioni. De-a lungul anilor, pasiunea lor pentru productia de genti de mana si accesorii de înalta calitate, le-a permis sa se îmbunatateasca din ce în ce mai mult, obtinand recunoasterea internationala. De fapt, începand cu anii 1980, Ghibli este specializata în prelucrarea materialelor piton și exotice, simboluri ale excelenței de lux.

Ghibli este brandul Italian prezent in Romania prin online shop-ul Perloro, lucrand cu exuberanta piele exotica inca din 1968. Brand italian renumit, acesta isi are originea in Toscana, locul tabacariilor marilor case de moda.
perloro
Un accesoriu de calitate garanteaza rafinamentul si stilul oricarei tinute. Peloro aduce doar cele mai frumoase modele de genti, posete, portofele si curele, direct din mainile mestesugarilor din Florenta, realizate dupa cele mai vechi tehnici de prelucrare a pielii. O geanta de piele naturala este o investitie pe termen lung in sarmul personal, intr-un accesoriu practic si util, rezistent, dar si clasic in acelasi timp.
O geanta de piton/crocodile de la designer este mult peste 3000 EUR, iar brandul Ghibli, imbina traditia, cu luxul si cu experienta unui astfel de produs.

Fiind rezultatul a peste 40 de ani de cercetare, atentie la detalii si exigenta, Ghibli promoveaza un stil unic, high-end, atemporal si inconfundabil. Genti si accesorii Ghibli au un foarte mare succes international in magazine din intreaga lume: Rusia, Emiratele Arabe Unite, Liban, Canada, Monaco, Italia, Japonia, Marea Britanie, Kuweit, Spania, Quatar, Hong Kong, Cehia, Coreea de Sud, Arabia Saudita si Polonia.

Modelul este foarte important.Trecerea de la design la prototip pe carton este foarte importanta. Aceasta etapa necesita maini capabile, deoarece produsul final nu poate fi diferit de ideea stilistului. Urmatorul pas este crearea primului prototip, de obicei realizat cu materiale specifice. Apoi, toate detaliile sunt revizuite si modificate pentru a obtine rezultatul pe care stilistul il cauta.

Desi exista suspiciuni la rezistenta pielii de piton, produsele dovedesc exact contrariul, si
anume ca pielea de piton este foarte rezistenta in timp, comparat cu alte tipuri de piele.
Unici in Italia prin modul de productie, artizanii Ghibli coloreaza manual pielea de piton din care sunt confectionate gentile. Procedeul de obtinere al pigmentilor deriva din tehnicile antice ale alchimiei, astfel incat produsul final are un colorit unic si special.

Mini portofelul Doni
portofel3
Un mic accesoriu pe care il vei adora cu siguranta! Mini portofelul Doni este integral din piele de piton, captusit la interior cu piele intoarsa! Il poti achizitiona de pe site ul Perloro.ro

Un al accesoriu plin de eleganta , prin exuberanta piele de piton colorata in negru abanos si contrastul oferit de stralucirea cristalelor aplicate manual :Clutch-ul minaudiere are si un lantisor detasabil din metal argintiu pentru purtarea pe umar.

Fiecare geanta, portofel sau accesoriu are propria serie de fabricatie, alaturi de un Certificat de Calitate 100% Made in Italy.
cluch
Fiecare produs este curatat si inspectat de personal specializat în controlul calitatii. În interiorul produsului se plaseaza foi de hartie moale, astfel încat punga îsi contureaza forma. Dupa ce este invelit în geanta de nylon moale cu protectie împotriva zgarieturilor pentru accesorii. În cele din urma, sacul este ambalat într-o punga de bumbac sigilata cu aur negru, închisa cu funii de aur practice. Portofelele si accesoriile sunt plasate în ambalajele lor elegante si luxoase în hartie mata neagra, cu logo-ul contrastului stralucitor, interior în cartierul rosu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *