JOH. ROTHMANN Gyda 10030037

Compania JOH. ROTHMANN scoate pe piata ceasuri Black Friday casual, trademark-ul american produce o multime de modele de ceasuri rafinate care nu isi pierd substanta odata cu trecerea timpului.

Colectia de ceasuri Gyda este scoasa pe piata de catre compania JOH. ROTHMANN, aceasta este catalogata ca facand parte din Top 20 cele mai active companii contemporane de ceasuri ce inca produc articole de ceasuri ce ajung „collectors item”.

Compania JOH. ROTHMANN are desemnata o echipa de design care efectueaza studii de piata cu scopul de a evalua paternurile ce trebuie urmate de catre echipele de proiectare si design.

Forma cadranului ceasului JOH. ROTHMANN Gyda 10030037 este rotunda, culoarea acestuia este un argintiu alb, are display analog, mecanismul ceasului dama Obaku este quartz, indicatorii ceasului sunt de culoare argintie, cu o grosime de 7 mm, are o dimensiune de 38 pe 38 mm. Primii producatori de ceasuri cu mecanism quartz au fost japonezii de la Seiko, succesul lor zguduind din temelii industria ceasurile elvetienilor.

Ceasurile cu mecanism quartz nu necesita revizii costisitoare de specialitate. Singura obligatie a cumparatorilor de ceasuri cu acest timp de mecanism este aceea ca, atunci cand ceasurile nu mai functioneaza, acestea necesita o schimbare de baterie si eventual sa fie reglate manual. Ceasurile cu mecanism quartz sunt cu dimensiuni mai mici decat cele automatice, acestea sunt si mult mai ieftine ca cele automatice.

De asemenea, gemuletul ceasului este din cristal mineral durificat, capacul este infiletabil iar materialul rezista la zgarieturi.

Culoarea ceasului ceasul JOH. ROTHMANN Gyda 10030037 este argintie, culoare ce avantajeaza in mod egal atat femeile, cat si barbatii, indiferent de stilul personal sau personalitatea individuala a cumparatorului.

Motiv pentru care, accesoriile de culoare argintie reprezinta o modalitate simpla prin care putem adauga un plus de culoare vestimentatiei tale. Fie ca optezi pentru a cumpara un ceas argintiu asa cum este ceasul JOH. ROTHMANN Gyda 10030037 sau pentru un plic argintie sau pentru niste bijuterii de culoarea argintie, aceasta culoare te va scoate in evidenta mereu.

Materialul din care este compusa cureaua ceasului este otel inoxidabil, culoarea bratarii este un argintiu mat, bratara are o lungime de 200 mm, cu o latime de 20 mm, sistemul de inchidere este constituit dintr-o catarama de tipul celei fluture, catarama este prevazuta cu butoane laterale iar ceasul are o rezistenta de (5ATM / 50m). Ceasul JOH. ROTHMANN Gyda 10030037 indica Data, 24h, Ora, Minute, Secunde, Ziua saptamanii.

Un ceas gandit pentru persoanele care mizeaza pe aspectul si precizia unui ceas, noi va recomandam achizitionarea ceasurilor cu mecanism quartz.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama sau ceasuri barbatesti a brandului JOH. ROTHMANN, o alegere ideala pentru pasionatii ceasurilor care persista si ramane mereu in top-ul trendurilor odata cu trecerea timpului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *